KO-sensatie! Ex-UFC vechters knokken elkaar de ring uit Nieuws
Nieuws

KO-sensatie! Ex-UFC vechters knokken elkaar de ring uit

KO-sensatie! Ex-UFC vechters knokken elkaar de ring uit

Oud-UFC vechter James Vick leed een zware nederlaag in zijn Karate Combat debuut afgelopen nacht. Zijn tegenstander Rafael Alves blijft ongeslagen na de spectaculaire knock-out overwinning.

Twee voormalig UFC-vechters stonden tegenover elkaar in de 'pit' van Karate Combat, en de clash leverde een brute knock-out op. De oud-UFC lichtgewichten James Vick en Rafael Alves knokten in het hoofdgevecht van Karate Combat 47, dat plaatsvond in Orlando, Florida.

Alves ging er met de winst vandoor door Vick genadeloos uit te schakelen met een vliegende trap die hem knock-out op het canvas deed belanden.

Van glorie naar knock-out: Vick lijdt pijnlijke nederlaag op Karate Combat!

Vick staat nu op 3-4 nederlagen sinds hij de UFC in 2019 verliet. Hij heeft in die periode gevochten in boksen, MMA en karate. Bij Karate Combat staat zijn score op 1-2. Vick was vooral bekend van zijn periode bij de UFC van 2013 tot 2019 waar hij met een reeks van 9 overwinningen op 1 nederlaag zelfs tot de top van de lichtgewichtdivisie behoorde.

Alves die slechts vier partijen in de UFC vocht van 2021 tot 2023 blijft ongeslagen sinds zijn ontslag daar. In oktober behaalde hij een overwinning via submission in een MMA-wedstrijd en nu staat hij in Karate Combat op 2-0. In zijn vorige gevecht versloeg hij voormalig UFC-vechter Efrain Escudero.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws