Nieuws

Legende Gokhan Saki scherp tijdens gevecht: 'Jury, maak geen fout!'

Gokhan Saki de kickbokser die naam maakte in zowel Glory als de UFC zat vol spanning te kijken naar het spectaculaire MMA-gevecht tussen Cris Cyborg en Larissa Pacheco. Terwijl hij de wedstrijd bekeek gisteravond zag hij hoe Cyborg door een bloederige storm vocht. Saki kon niet anders dan zijn bewondering uitspreken voor haar vechtlust en doorzettingsvermogen.

Saki maakte zich ook zorgen om de commentatoren en de jury die wel eens roet in het eten zoude kunnen gooien voor Cyborg.

Het gevecht van het jaar: Cyborg versus Pacheco

Het was actie in Riyad, Saoedi-Arabië, en de spanning in de arena was voelbaar. Fans hielden hun adem in terwijl Cris Cyborg en Larissa Pacheco elkaar in de kooi ontmoetten. Twee vrouwen, beide met een indrukwekkende vechtsport achtergrond, stonden klaar om alles te geven. Cyborg, bekend om haar brute kracht en vastberadenheid, begon sterk en plaatste harde stoten. Maar Pacheco, die duidelijk niet voor niets tegenover haar stond, hield stand.

Halverwege de tweede ronde veranderde alles. Pacheco raakte Cyborg met een scherpe elleboog op haar voorhoofd, en in een oogwenk was het gezicht van Cyborg bedekt met bloed. Twee diepe sneeën boven haar ogen maakten het moeilijk om door te vechten, maar zoals we van haar gewend zijn, weigerde ze op te geven.

Gokhan Saki deelt zijn bewondering

Terwijl de wedstrijd in volle gang was, ging Gokhan Saki online om zijn mening te delen. Hij zag wat velen zagen: een echte vechter die, ondanks alles, doorging. "Wat een gevecht, Cris Cyborg. Ik heb het voor Cyborg. Laten we eens kijken PFLMMA," schreef Saki op sociale media. Zijn woorden weerspiegelden niet alleen zijn respect voor Cyborg, maar ook een onderhuidse frustratie over de commentatoren: "PS: commentatoren zouden minder bevooroordeeld kunnen zijn in dit gevecht."

Saki’s reactie was geen verrassing. Als iemand die zelf in de ring heeft gestaan, weet hij als geen ander hoe het is om door te vechten met pijn en verwondingen. Hij kon zich vast voorstellen hoe het voor Cyborg moet zijn geweest om door te gaan terwijl het bloed in haar ogen liep. En die Saki via Twitter bedankte voor zijn begrip en expertise.

Cyborg weigert op te geven

In de derde ronde rook Pacheco haar kans. Met Cyborg zichtbaar gehavend, voerde ze de druk op. Elke stoot leek de sneeën verder te openen, en het bloed stroomde onafgebroken. Toch bleef Cyborg staan. Ze gaf niet op, zelfs niet toen het publiek het nauwelijks meer aan kon zien. De scheidsrechter leek elk moment te kunnen ingrijpen, maar Cyborg bleef vastbesloten om het gevecht zelf af te maken.

In de vierde ronde gebeurde er iets wat niemand verwachtte. Ondanks haar verwondingen, sloeg Cyborg terug met een ongekende kracht. Haar stoten raakten doel en lieten zien waarom ze een van de meest gevreesde vechters in het MMA is. Het leek wel alsof de pijn haar alleen maar sterker maakte.

Jury beslist unaniem in het voordeel van Cyborg

Toen de laatste ronde voorbij was en de jury hun beslissing bekendmaakte, was het duidelijk: Cyborg had de overwinning behaald met een unanieme beslissing. Met een score van 49-46 werd ze uitgeroepen tot de winnaar van een van de zwaarste gevechten van haar carrière.

Voor Gokhan Saki was er geen twijfel mogelijk dat Cyborg de terechte winnaar was. Haar vastberadenheid, haar wil om te blijven vechten ondanks de zware verwondingen, en haar onverwoestbare geest hadden haar naar de overwinning gebracht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws