Nieuws

Levi Rigters: 'zo ga ik Rico Verhoeven verslaan'

Levi Rigters staat te trappelen voor zijn gevecht tegen Rico Verhoeven. Op 7 december is het zover, en volgens Rigters gaat Rico deze keer binnen twee rondes knock-out. Vol zelfvertrouwen kijkt hij vooruit naar het gevecht in het Gelredome.

Dit moment is waar Levi Rigters al meer dan tien jaar van droomt. Hij wil de wereldtitel, en die staat op het spel in zijn gevecht met Rico Verhoeven. "Ik ben hier al jaren mee bezig," zegt hij. "Deze keer gaat het anders lopen. Ik ga hem binnen twee rondes knock-out slaan." Zijn zelfverzekerdheid is duidelijk: dit wordt zijn moment.

Rico Verhoeven: een oude bekende

Rico Verhoeven is geen nieuwe tegenstander voor Rigters. De twee hebben eerder tegenover elkaar gestaan, en toen verloor Rigters in de tweede ronde door een knock-out. Maar nu, zo zegt hij, zijn de rollen omgedraaid.

“Ik heb veel van hem geleerd, maar nu is het mijn tijd,” vertelt hij vastberaden. Het respect voor Verhoeven is er, maar dat houdt Rigters niet tegen om de titel na te jagen.

De knieblessure van Verhoeven kan het verschil maken

Verhoeven heeft in het verleden een knieoperatie ondergaan, en Rigters ziet dat als een kans. "Zijn knie is zijn zwakke plek," zegt Rigters. "Hij is snel hersteld, maar dat blijft een punt waar ik hem kan raken." Met een grijns voegt hij eraan toe dat hij zijn strategie op die blessure heeft gericht. Het kan weleens de doorslag geven in deze zware strijd.

Verhoeven is beroemd om zijn kracht en uithoudingsvermogen, maar Rigters gelooft dat de koning van het kickboksen deze keer zal vallen. “Het is nu mijn tijd om de titel te pakken,” zegt Rigters. Hij is klaar voor het gevecht van zijn leven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws