'Licht uit': Poolse MMA sensatie deelt brute knock-out uit Nieuws
Nieuws

'Licht uit': Poolse MMA sensatie deelt brute knock-out uit

'Licht uit': Poolse MMA sensatie deelt brute knock-out uit

Wiktoria Czyżewska (4-1) heeft de aandacht volledig op zich gevestigd tijdens het KSW 97 evenement in Tarnów gisteravond. De jonge Poolse vechtster heeft in de eerste ronde de Venezolaanse Erianna Castaneda (4-5) op brute wijze knock-out getrapt.

Het gevecht in de vlieggewicht klasse veranderde vanaf de eerste seconden in een staande strijd. Czyżewska zette haar meer ervaren tegenstander vanaf het begin onder druk.

Spannend gevecht in de vlieggewichtklasse

Uiteindelijk vond ze een opening in de verdediging van Castaneda en plaatste een fantastisch hoog schot dat haar tegenstander naar de grond stuurde. Het was een brute knock-out die het publiek sprakeloos achterliet.

Met deze overwinning heeft Wiktoria Czyżewska haar derde overwinning in de KSW behaald. Eerder, tijdens KSW 91, versloeg ze al de ervaren Petra Castkova in de eerste ronde. "Chicatoro", zoals haar bijnaam luidt, is hard op weg om een nieuwe ster te worden in het vrouwelijke MMA in Polen.

De opmars van Wiktoria Czyżewska

De 20-jarige vechtster kende al veel successen voordat ze besloot professioneel te gaan vechten. Ze behaalde onder andere de titels van Pools en Europees kampioene in de Amateursport Liga MMA en is meervoudig medaillewinnares van andere toernooien.

Daarnaast heeft ze ook de titel van Pools kampioene in kickboksen op haar naam staan, evenals een gouden medaille op de Poolse ADCC kampioenschappen.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws