Live uitslagen Glory 94: Latescu vs Caceres Nieuws
Nieuws

Live uitslagen Glory 94: Latescu vs Caceres

Live uitslagen Glory 94: Latescu vs Caceres

GLORY, de grootste kickboksorganisatie ter wereld keert vandaag zaterdag 31 augustus terug naar België met GLORY 94: Latescu vs. Caceres. Dit spectaculaire evenement zal live plaatsvinden in de Lotto Arena in Antwerpen waar enkele van de meest opwindende gevechten in de kickbokswereld te zien zullen zijn. Vechtsportliefhebbers kunnen alle live-resultaten van de gevechten bijhouden via Vechtsport Info dat regelmatig updates zal bieden.

Het hoofdgevecht belooft vuurwerk met Latescu tegen Caceres

Het hoofdgevecht van de avond zal een botsing zien tussen twee van de meest explosieve jonge talenten in de lichtzwaargewicht divisie. De Roemeen Stefan Latescu, met een indrukwekkend record van 17-3 (8 KO) neemt het op tegen de Turkse vechter Cem Caceres. Die een even indrukwekkende staat van dienst heeft met 16 overwinningen en slechts één verlies (13 KO). Beide vechters staan bekend om hun krachtige stoten en agressieve vechtstijl. Wat dit gevecht tot een ware strijd der titanen maakt.

Peposhi en Bourass in het co-main event: Een strijd om te onthouden

In het co-main event zal de in België gevestigde Albanees Berjan Peposhi zijn krachten meten met de rijzende ster Ayoub Bourass. Peposhi met een record van 29-4 (16 KO) staat bekend om zijn spectaculaire vechtstijl en zal een serieuze uitdaging vormen voor Bourass die zijn GLORY-debuut maakt met een record van 14-1 (4 KO). Dit gevecht in de vedergewicht divisie belooft een spannend duel te worden waarin beide vechters hun vaardigheden tot het uiterste zullen testen.

Boughanem keert terug in GLORY tegen de taaie Volpe

Internationale Muay Thai-superster Youssef Boughanem zal voor de tweede keer zijn opwachting maken in GLORY. Waar hij het opneemt tegen de sterke Italiaan Angelo Volpe. Boughanem, met een indrukwekkend record van 188-43-8 (120 KO) heeft zijn zinnen gezet op een overtuigende overwinning. Maar Volpe (38-5, 12 KO) staat bekend om zijn veerkracht en zal geen gemakkelijke tegenstander zijn.

Ozcaglayan en Nnamadim strijden voor glorie in Antwerpen

Voormalig titeluitdager Serkan Ozcaglayan zal het opnemen tegen Jente Nnamadim, een vechter uit Antwerpen die zijn GLORY-debuut maakt in zijn eigen stad. Ozcaglayan, met een record van 45-10 (36 KO), heeft al naam gemaakt in de middengewichtdivisie, terwijl Nnamadim (21-5, 11 KO) vastbesloten is om voor zijn thuispubliek te schitteren.

Zware jongens en populaire weltergewichten zetten de toon in het hoofdprogramma

Op de hoofdpagina van GLORY 94 zullen de zwaargewichten Sofian Laidouni (36-3-1, 18 KO) en Nico ‘Big Sexy’ Horta (22-9, 3 KO) het tegen elkaar opnemen in een knallend duel. Daarnaast zullen de populaire Nederlandse weltergewichten Jay Overmeer (29-7, 15 KO) en Ismail Ouzgni (4-2, 1 KO) de handschoen opnemen in wat een intense strijd belooft te worden. In een verhitte lichtzwaargewichtwedstrijd zal Mory Kromah (29-2-1, 17 KO) het opnemen tegen Mohamed Amine (29-8, 16 KO), terwijl James Conde (10-1, 4 KO) en Younes Smaili (40-3, 19 KO) de strijd aangaan in een catchweight van 74,6 kg na Smaili's gemiste poging om op gewicht te komen.

Voorprogramma belicht lokaal en internationaal talent

De voorlopige kaart van GLORY 94, die wereldwijd gratis te zien zal zijn op het YouTube-kanaal van GLORY, wordt aangevoerd door 'House of GLORY'-winnaar en voormalig titeluitdager Anwar Ouled-Chaib (3-1). Hij zal het opnemen tegen de Franse KO-specialist Cedric Tousch (31-2, 19 KO). De ondersteunende gevechten op de voorlopige kaart zullen een reeks toptalenten uit binnen- en buitenland presenteren, die allemaal vastbesloten zijn om naam te maken in de kickbokswereld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws