Topkickbokser Jamal Ben Saddik krijgt onverwachte tegenslag Nieuws
Nieuws

Topkickbokser Jamal Ben Saddik krijgt onverwachte tegenslag

Topkickbokser Jamal Ben Saddik krijgt onverwachte tegenslag

Jamal Ben Saddik, de bekende Marokkaanse kickbokser die uitkomt voor Glory heeft een onverwachte teleurstelling te verwerken gekregen. Gisteren verscheen hij voor de rechtbank in de hoop zijn enkelband te laten verwijderen. Een stap die hem weer volledige vrijheid zou geven en de mogelijkheid om zich volledig op zijn training te concentreren.

De rechter geschorst omdat zijn naam niet voorkomt in het dossier. Wat betekende dat Ben Saddik naar Brussel moest afreizen om zijn enkelband te laten verwijderen. Toen hij aankwam bij de gevangenis in Brussel dat bleek dat het Parket toch 5 uur later in beroep is gegaan en dat hij nu weer 2 weken moet wachten.

Teleurstelling bij Ben Saddik en zijn Team

De beslissing kwam als een grote verrassing. De vechter had zich erop ingesteld om direct na het verwijderen van de enkelband weer volop in Nederland te gaan trainen. Het nieuws dat hij langer onder elektronisch toezicht blijft, was echter al naar buiten gebracht voordat hij het zelf te horen kreeg.

Deze situatie heeft geleid tot teleurstelling binnen het kamp van Ben Saddik maar deze blijven positief. "Wij zijn er van overtuigd dat de enkelband er over twee weken af gaat. Jamal komt niet eens in de dossiers van Justitie voor," verklaart zijn management aan Vechtsport Info vandaag.

Impact op Ben Saddik’s voorbereidingen

Ondanks de tegenslag blijft het team van Ben Saddik positief over de uitkomst en verwacht men dat de enkelband binnenkort definitief verwijderd zal worden. Deze ontwikkeling heeft echter wel een impact op de voorbereiding van de kickbokser, die zich momenteel voorbereidt op zijn comeback naar de ring.

Topkickbokser Jamal Ben Saddik krijgt onverwachte tegenslag
Jamal Ben Saddik

Het is nu een kwestie van afwachten tot de nieuwe termijn van twee weken verstreken is, waarna Ben Saddik hopelijk weer volledig kan focussen op zijn carrière in de ring.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws