Magomed Ankalaev ontmaskert 'leugenaar' Alex Pereira Nieuws
Nieuws

Magomed Ankalaev ontmaskert 'leugenaar' Alex Pereira

Magomed Ankalaev ontmaskert 'leugenaar' Alex Pereira

Magomed Ankalaev heeft fel gereageerd op de beschuldigingen van Alex Pereira. Deze beweert dat de Russische vechter een kans op de UFC lichtzwaargewicht titel heeft afgewezen. Ankalaev, die op 26 oktober tegen Aleksandar Rakic vecht tijdens UFC 308 in Abu Dhabi ontkende deze beschuldigingen krachtig en beschuldigde Pereira van liegen.

In een recent gepost video op zijn YouTube-kanaal, beweerde Pereira dat hij had verwacht dat Ankalaev zijn volgende tegenstander zou zijn na zijn titelverdediging tegen Khalil Rountree op UFC 307. Pereira beschuldigde Ankalaev ervan niet tegen hem te willen vechten. Ankalaev was er echter snel bij om deze claims via sociale media te weerleggen en benadrukte dat hij nooit een gevechtsaanbieding tegen Pereira had ontvangen.

"@AlexPereiraUFC, jij bent een leugenaar," schreef Ankalaev op sociale media. "Je zei dat ik het gevecht tegen jou afwees, maar @DanaWhite en @MickMaynard2 hebben me nooit een gevecht tegen jou aangeboden. Ik zal ervoor zorgen dat je je woorden terugneemt nadat ik mijn zaken heb afgehandeld."

Pereira’s reactie en toekomstplannen

Alex Pereira, die op 5 oktober de hoofdpartij tegen Khalil Rountree leidt tijdens UFC 307 in Salt Lake City, beweerde in zijn video dat hij altijd al tegen Ankalaev wilde vechten, vooral nadat hij zijn 205-pond titel verdedigde met een knock-out overwinning op Jiri Prochazka tijdens UFC 300. Pereira suggereerde dat Ankalaev het gevecht moeilijk had gemaakt en mogelijk had geweigerd vanwege de locatie of andere redenen.

Pereira liet weten dat hij niet bang is voor welke tegenstander dan ook, en dat hij altijd klaar staat om te vechten, ongeacht de omstandigheden. "Ik weet niet wat de reden is, of het de locatie was of dat hij niet wilde vechten," zei Pereira over Ankalaev. "Hij is niet de kampioen, hij kan niets kiezen. Het is de kans die zich voordoet en hij wilde het niet. Hij heeft zijn redenen, ik weet niet wat die zijn. Maar ik ben hier om je te vertellen dat ik voor niemand bang ben. Iedereen kent mijn geschiedenis en alles wat ik heb bereikt, niet alleen in MMA, maar ook in kickboksen. Het is duidelijk dat ik tegen deze man wil vechten."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws