Topvechter Manhoef en ex-Glory baas herlanceren bokssensatie event Nieuws
Nieuws

Topvechter Manhoef en ex-Glory baas herlanceren bokssensatie event

Topvechter Manhoef en ex-Glory baas herlanceren bokssensatie event

Melvin Manhoef vechtlegende en voormalig Glory Kickboxing CEO Maurice Hols hebben hun krachten gebundeld voor een spectaculaire comeback van Boxing Influencers. Dit evenement, dat voor het eerst content creators, artiesten en media-persoonlijkheden verenigde met de bokswereld, keert in 2024 terug.

Hols, die zich aansluit als strategisch partner, en Manhoef streven ernaar een evenement van nog hogere kwaliteit te bieden dat een groter publiek dan ooit tevoren zal trekken. De wedstrijden en uitslagen van Boxing Influencers domineerden eerder het nieuws en zorgden voor een stortvloed aan social media content, wat de verslaggeving compleet vernieuwde.

Internationale allure en nieuwe ambities

De ambitie van deze samenwerking is om het Boxing Influencers-platform om te vormen tot een uniek cross-over-boxing platform. Hier krijgen vechtsporters, atleten, content creators en media-influencers de kans om in de boksring te stappen, zichzelf uit te dagen en hun talenten te tonen aan een groot publiek.

Manhoef en Hols hebben eerder vanuit verschillende partijen aan Boxing Influencers gewerkt en kennen het concept door en door. Nu verenigen zij hun kennis, kunde en ervaring om dit evenement naar een hoger niveau te tillen.

Hols en Manhoef over hun visie

Maurice Hols deelt zijn enthousiasme: “Ik heb vanaf het begin bij Spike (Paramount International) de impact van Boxing Influencers gezien en bewonderd. Ik kan niet wachten om nu vanuit een andere positie die impact voluit te benutten en het platform op nog grotere schaal te promoten.”

Melvin Manhoef voegt hieraan toe: “Onze eerdere samenwerkingen leggen een stevige basis voor dit nieuwe project. In Maurice zien we de perfecte partner om de volledige potentie van het platform uit te breiden en naar een nog hoger niveau te tillen.”

Vooruitblik op de toekomst

Het langverwachte nieuwe Boxing Influencers-evenement staat gepland voor het najaar van 2024. Binnenkort volgen de eerste aankondigingen met de deelnemende talenten. Dit evenement belooft een nieuw tijdperk in te luiden voor influencer boksevents die ook internationaal hoge ogen zullen gooien.

Maurice Hols, ook voormalig CEO van Paramount International (MTV, Comedy Central en Nickelodeon), brengt zijn uitgebreide ervaring en visie in om van deze herlancering een ongeëvenaard succes te maken.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws