Nieuws

Mike Tyson (58) toont ongekende kracht: 'Peek-a-Boo is terug'

Mike Tyson toont op 58-jarige leeftijd zijn opmerkelijke trainingstechniek de Peek-a-Boo-stijl. In een recente video die online is uitgelekt toont de legendarische bokser zijn snelheid.

Deze zeldzame beelden geven een kijkje achter de schermen van Tyson's intense trainingssessies in voorbereiding op Jake Paul. Te zien is dat Iron Mike zijn snelheid nog steeds heeft.

Ouder maar onverminderd effectief

Tyson die jarenlang de bokswereld domineerde bewijst dat leeftijd slechts een getal is. Tijdens de training demonstreert hij de indrukwekkende snelheid en kracht die hem beroemd maakten. Zijn bewegingen zijn nog steeds vloeiend en krachtig en Jake Paul zal daar zijn handen aan vol hebben.

De video toont hoe Tyson zich volledig onderdompelt in de training, met scherpe hoeken, snelle combinaties en het gebruik van zijn kenmerkende triple left hook.

Samenwerking met nieuwe coach brengt oude magie terug

Onder begeleiding van zijn coach Rafael Cordeiro lijkt Tyson opnieuw zijn ritme te hebben gevonden. De chemie tussen Tyson en Cordeiro is duidelijk zichtbaar. En het resultaat mag er wezen en toont de magie die Tyson ooit onoverwinnelijk maakte in de ring.

De video biedt een fascinerend inzicht in hoe de twee samenwerken om Tyson's vaardigheden te behouden en zelfs verder te ontwikkelen ondanks zijn gevorderde leeftijd.

4 claps
4 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws