Nieuws

Mike Tyson breekt regels voor Jake Paul gevecht

Mike Tyson heeft niets meer te bewijzen in zijn bokscarrière, dus zijn langverwachte gevecht met Jake Paul draait vooral om vermaak. Hoewel Tyson zijn training serieus neemt, heeft hij ook plezier in de sportschool. En geeft toe te grijpen naar geestverruimende middelen om Jake te verslaan. Iets wat tegen de regels in het boksen is.

In een recent interview met Jake Paul's broer Logan Paul in de Impaulsive-podcast, deelde Tyson details over zijn trainingsproces en onthulde hij dat hij psilocybine-paddenstoelen heeft opgenomen in zijn trainingsroutine.

“Ik moet ze nemen als ik train. Ik train altijd met mijn paddo’s,” zei Tyson.

Mike Tyson gebruikt Paddo’s tijdens training voor gevecht

Toen hem werd gevraagd waarom hij psychedelica gebruikt voordat hij hard werkt in de sportschool, gaf Tyson een eerlijk antwoord.

“Ik train op paddo’s omdat ik me prachtig voel. Het brengt me naar de hemel, baby,” verklaarde hij simpelweg.

Mike Tyson's eerdere ervaringen met psychedelica

Dit is niet de eerste keer dat Tyson spreekt over zijn gebruik van psychedelica. In 2021 opende hij zich over zijn ervaringen met het roken van de gifklier van de Sonorawoestijnpad.

“In mijn trips heb ik gezien dat de dood prachtig is,” vertelde hij aan The New York Post. “Leven en dood moeten allebei prachtig zijn, maar de dood heeft een slechte reputatie. De pad heeft me geleerd dat ik hier niet voor altijd zal zijn. Er is een vervaldatum.”

Mike Tyson over de mogelijkheid van Paddo’s tijdens Het gevecht met Jake Paul

Wat betreft zijn grote gevecht tegen Jake Paul, ontkende Tyson niet dat er mogelijk wat psilocybine in zijn systeem zou kunnen zitten.

“Misschien,” zei hij toen hem werd gevraagd of hij “op paddo’s” zou zijn tijdens het gevecht. “Als ik niet op paddo’s ben, zal ik op de [resteffecten] van paddo’s zijn.”

Tyson en Paul zullen op 25 november de ring betreden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws