Nieuws

Mike Tyson vs Jake Paul mogelijk afgelast? 'Last minute stress'

Jake Paul vs Mike Tyson zou op het laatste moment weer afgezegd kunnen worden menen experts zoals Jesse Merl die in een video uitlegt wat er fout kan gaan.

Het zou dé knaller van het jaar worden: Mike Tyson tegen Jake Paul. Maar nu lijkt het erop dat de wedstrijd misschien toch niet doorgaat. Tyson, die al 58 jaar oud is, kreeg eerder dit jaar te maken met een serieuze medische situatie. Hoewel beide vechters eerder al groen licht kregen van de Texas Athletic Board, moet er vlak voor de wedstrijd nog een laatste medische check komen. En dat kan alles veranderen.

Stel je voor: uren voor de wedstrijd krijg je te horen dat de wedstrijd niet doorgaat. Dit is precies wat er nu op tafel ligt. Mike Tyson’s gezondheid blijft een groot vraagteken en als er ook maar iets niet klopt, kan het hele gevecht worden afgelast. Best wel een domper, toch?

Wat gebeurt er als Tyson niet mag vechten?

Het gevecht, dat zou plaatsvinden in het gigantische AT&T Stadium in Arlington, Texas, trekt nu al duizenden fans van over de hele wereld. Maar stel je voor dat je daar bent, je hebt je tickets, je bent klaar voor actie... en dan: “Sorry jongens, Tyson mag niet vechten.” Het lijkt misschien overdreven, maar het risico is echt. Tyson’s leeftijd en medische geschiedenis zorgen ervoor dat de artsen extra voorzichtig zijn.

Als hij niet fit genoeg blijkt te zijn, dan gaat het gevecht simpelweg niet door. En dat is zuur voor de fans, maar ook voor Jake Paul, die al tijden traint om tegen de bokslegende te vechten. Het hele spektakel kan zomaar als een kaartenhuis in elkaar storten, zelfs op het laatste moment.

Wat nu?

Het is afwachten of de wedstrijd doorgaat of niet. De bokswereld houdt de adem in. Fans hopen natuurlijk dat alles gewoon volgens plan verloopt en dat ze de kans krijgen om deze bijzondere wedstrijd te zien. Maar zolang Mike Tyson niet medisch is goedgekeurd, blijft het spannend. Hopelijk komt er snel duidelijkheid, zodat we weten of dit gevecht echt gaat plaatsvinden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws