🎥 MMA-vechtsters laten borsten zien! Publiek kan het wel waarderen Nieuws
Nieuws

🎥 MMA-vechtsters laten borsten zien! Publiek kan het wel waarderen

🎥 MMA-vechtsters laten borsten zien! Publiek kan het wel waarderen

MMA Fans zijn in shock na twee vechters die hun borsten toonden tijdens een evenement. De OnlyFans sterren Inked Dory en Karina Pedro verrasten de aanwezige toeschouwers.

Het Freak Wars event werd gehouden in de O2 Universum Hall in Tsjechië eerder deze week met nogal een apart tintje. Nadat ze gewogen hadden, stonden de twee vechters op voor de camera's en trokken beide tegelijkertijd hun topjes omhoog. Waarmee ze veel anderen aan het lachen maakten.

Ook toen ze de MMA-kooi binnengingen herhaalde het duo hun actie en werd er door een fan gereageerd met: "Dat heeft mij verrast!" De wedstrijd ging over de volle drie rondes, maar uiteindelijk werden de OnlyFans dames als winnaars aangewezen.

Karina deelde een aantal foto's van haar gevecht in de MMA kooi op haar social media en schreef dat ze dacht dat de uitslag niet terecht was, maar dat ze trots was op haar en Karina. Fans zullen zich deze avond zeker herinneren.

10 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws