Nate Diaz haalt uit naar Jake Paul na zware beschuldigingen: 'Ik ben klaar voor je' Nieuws
Nieuws

Nate Diaz haalt uit naar Jake Paul na zware beschuldigingen: 'Ik ben klaar voor je'

Nate Diaz haalt uit naar Jake Paul na zware beschuldigingen: 'Ik ben klaar voor je'

Nate Diaz en Jake Paul hebben al eens tegen elkaar gebokst en het plan was om vervolgens een MMA-gevecht te organiseren. Echter, er is nog steeds onduidelijkheid over waarom dit gevecht nog niet is geboekt.

Gisteren plaatste Diaz een tweet als reactie op opmerkingen die eerder die week door PFL werden gemaakt. "Deze kerel praat alsof hij wil vechten," tweette hij. "Ik ben klaar om vanavond te vechten, maar deze vent is pas klaar in 2025." Deze tweet is hoogstwaarschijnlijk een reactie op opmerkingen die PFL-oprichter Donn Davis eerder deze week maakte op The MMA Hour.

Davis beschuldigde Diaz ervan het MMA-gevecht te ontwijken en ging zelfs zover om te zeggen dat hij "zich verstopt" voor de uitdaging."Als we ooit Jake tegen Nate zouden kunnen organiseren, als Nate zou stoppen met ontwijken en klagen over dat MMA-gevecht met Jake. Ik respecteer Nate, hij is de kampioen van het volk, een echte kerel, eerlijk als geen ander," zei Davis over het mogelijke gevecht.

Nate Diaz beweert dat Jake Paul niet in MMA zal vechten tot 2025

"Maar hij zei: 'Ik doe het in de PFL SmartCage twee minuten na de [bokswedstrijd van Paul], hij heeft een staand aanbod van tussen de $10 en $15 miljoen, en hij verschuilt zich achter een rots," ging Davis verder. "$10-15 miljoen, de grootste uitbetaling van zijn leven. Als hij verliest van Jake... dan verschuilt hij zich achter een rots." Het lijkt erop dat niet iedereen de volledige waarheid vertelt.

Het lijkt erop dat Diaz liever een herkansing in het boksen heeft, terwijl Paul gepland staat om op 15 december te vechten en tot nu toe nog geen tegenstander heeft. Het is duidelijk dat PFL in ieder geval Diaz graag voor een MMA-gevecht wil hebben. We zullen moeten afwachten of we ooit die herkansing krijgen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws