Jake Paul krijgt slecht nieuws! Gevecht 15 december in de problemen Nieuws
Nieuws

Jake Paul krijgt slecht nieuws! Gevecht 15 december in de problemen

Jake Paul krijgt slecht nieuws! Gevecht 15 december in de problemen

Jake Paul wacht nog steeds op een tegenstander voor 15 december na de mislukte poging van een 7-1 professionele bokser om een visum te verkrijgen.

Bokser en YouTube-ster Jake Paul is nog steeds op zoek naar een tegenstander voor zijn terugkeer op 15 december, maar het blijkt dat hij aanvankelijk verwachtte te vechten tegen een professionele bokser met een vergelijkbare ervaring. Dit werd onthuld door Nakisa Bidarian, de zakelijke partner van Paul en mede-eigenaar van Most Valuable Promotions.

Terwijl het co-hoofdgevecht voor 15 december is bevestigd, Shadasia Green staat tegenover Franchón Crews-Dezurn in een titelgevecht voor het WBC-supermiddengewicht, werd ook verwacht dat Paul zijn volgende gevecht tijdens het evenement zou aankondigen. Helaas veranderden die plannen in de dagen voorafgaand aan het door MVP geproduceerde evenement.

Zoektocht naar tegenstander voor Jake Paul's volgende gevecht gaat door

"Met betrekking tot vrijdag 15 december was er een plan om de tegenstander van Jake Paul voor die avond aan te kondigen," zei Bidarian. "Helaas is het de tegenstander, een bokser met een record van 7-1, niet gelukt om een visum te verkrijgen om naar de Verenigde Staten te komen. Dus we bekijken momenteel alternatieve opties voor zijn tegenstander, maar het plan is om dit binnen de komende twee weken aan te kondigen."

Bidarian onthulde niet de naam van de voorgestelde tegenstander, maar op basis van het ervaringsniveau werd niet verwacht dat Paul opnieuw tegen Tommy Fury zou vechten of mogelijk zou uitkomen tegen een andere sociale influencer of MMA-vechter met een grotere naam. Paul, die zelf een 7-1 record heeft, heeft al lang gehint naar zijn plannen om tegen sterkere tegenstanders te vechten terwijl hij zijn carrière in het professionele boksen nastreeft, maar tot nu toe heeft hij zich voornamelijk gericht op grote namen in plaats van minder bekende vechters met meer ervaring.

Onlangs versloeg Paul Nate Diaz in een 10-ronde gevecht, waarmee hij weer op het goede spoor kwam na een split decision verlies tegen Fury in februari, wat zijn enige nederlaag op zijn palmares is. Het blijft nog onduidelijk wie de tegenstander van Paul zal worden, maar er werd ook aangekondigd op vrijdag dat het evenement zal plaatsvinden in Orlando, Florida, met DAZN al bevestigd als uitzendpartner voor het evenement.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws