ONE Championship in crisis? Groot event afgelast Nieuws
Nieuws

ONE Championship in crisis? Groot event afgelast

ONE Championship in crisis? Groot event afgelast

Het langverwachte ONE Championship-event, ONE 169: Malykhin vs. Kane, dat op 8 november 2024 zou plaatsvinden, lijkt te zijn afgelast. Het evenement zou spectaculaire gevechten brengen. Met als hoofdpartij de clash tussen de Russische vechtmachine Anatoly Malykhin en de Senegalese krachtpatser Oumar Kane beter bekend als Reug Reug. Malykhin is de man die ervoor zorgde dat de Nederlandse topvechter Renier de Ridder die recent bij de UFC tekende werd onttroont.

Hoewel er nog geen officiële verklaring van ONE Championship zelf is gekomen, werd het nieuws bevestigd door de State Farm Arena in Atlanta waar het evenement zou worden gehouden.

Op de website van de arena is te lezen dat het evenement niet doorgaat. Wat een grote teleurstelling is voor vechtfans die zich verheugden op deze strijd der giganten.

State Farm Arena bevestigt annulering van ONE 169

Op de website van de State Farm Arena werd het volgende bericht gedeeld: “Vanwege wijzigingen in de evenementorganisatie zal ONE 169: Atlanta, gepland voor 8 november 2024, niet langer plaatsvinden in Atlanta bij de State Farm Arena.” Dit nieuws heeft bij veel fans voor verwarring gezorgd, vooral omdat er nog geen officiële communicatie vanuit ONE Championship is gekomen.

ONE Championship in crisis? Groot event afgelast

Fans die hun kaarten voor het evenement via Ticketmaster hadden gekocht, kunnen rekenen op een volledige terugbetaling. Bovendien biedt ONE hen de mogelijkheid om zich aan te melden voor exclusieve toegang tot gereduceerde tickets voor toekomstige evenementen in de Verenigde Staten.

Onzekerheid over nieuwe locatie voor het evenement

Het is op dit moment nog onduidelijk of ONE Championship op korte termijn een nieuwe locatie in de Verenigde Staten zal vinden voor het evenement. Er is ook speculatie dat de organisatie ervoor zou kunnen kiezen om het evenement te verplaatsen naar Singapore of Bangkok, steden waar ONE vaker zijn grootste evenementen organiseert.

Voor fans blijft het voorlopig afwachten op verdere informatie over waar en wanneer het gevecht tussen Malykhin en Kane alsnog zal plaatsvinden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws