ONE Championship zet de aanval vol in op concurrenten Nieuws
Nieuws

ONE Championship zet de aanval vol in op concurrenten

ONE Championship zet de aanval vol in op concurrenten

ONE Championship is van plan om hun populaire Friday Fights-evenementen vanaf volgend jaar te verplaatsen naar de Impact Arena in Bangkok. Deze locatie biedt plek aan maar liefst 12.000 toeschouwers, veel meer dan het huidige Lumpinee Stadium.

Volgens CEO Chatri Sityodtong groeit de vraag naar tickets zo snel dat deze grotere locatie een logische stap is. Zo zegt hij tegen The Bangkok Post. Met de stap zet ONE vol de aanval in op concurrenten onder andere in Europa die moeite hebben überhaupt arena's uit te verkopen. En afhankelijk zijn van deals met derden om het hoofd boven water te houden.

Waarom ONE Championship verhuist naar de Impact Arena

Chatri legde uit dat niet alleen de toegenomen vraag naar kaarten de verhuizing noodzakelijk maakte, maar ook sponsors en adverteerders een grotere arena wilden. “Merken en agentschappen vroegen om meer ruimte om hun merk in de kijker te spelen, zowel in de arena zelf als op tv,” zei hij.

Door naar de Impact Arena te gaan, krijgen ze die ruimte, en kan ONE tegelijkertijd inspelen op de groeiende belangstelling voor de Friday Fights.

Het succes van uitverkochte shows en de toekomstplannen van ONE

De Friday Fights in Lumpinee waren bijna altijd uitverkocht. Dit gaf ONE het vertrouwen om naar de veel grotere Impact Arena te verhuizen. “We hebben geen twijfel dat we de Impact Arena elke keer kunnen uitverkopen,” vertelde Chatri.

En het lijkt erop dat dit nog maar het begin is. Hoewel er momenteel vier shows per jaar gepland staan, sluit Chatri niet uit dat dit aantal kan toenemen. “Misschien worden het er zes, misschien zelfs maandelijkse shows,” zei hij. Het eerste Friday Fights-evenement in de Impact Arena staat gepland voor 24 januari 2025.

Russell Crowe en ONE Championship samen in de spotlight

De eerste show in de Impact Arena wordt extra bijzonder, omdat er opnames zullen plaatsvinden voor de film "The Beast In Me," met niemand minder dan Russell Crowe in de hoofdrol.

ONE Championship speelt een prominente rol in deze film, wat de opwinding rondom de komende Friday Fights alleen maar vergroot.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws