Onverwacht! influencer verslaat tegenstander binnen 10 seconden Nieuws
Nieuws

Onverwacht! influencer verslaat tegenstander binnen 10 seconden

Onverwacht! influencer verslaat tegenstander binnen 10 seconden

Het Roemeense RXF keerde vandaag terug met een waar spektakel van een show. Bekende gezichten uit de online wereld, influencers, tiktokers en vechtsporters betraden de RXF MMA-kooi om hun kracht, ambitie en trots op de proef te stellen. Het publiek genoot van spannende gevechten en onverwachte momenten.

Online sensaties in de ring

Onder de deelnemers bevonden zich bekende namen zoals Kamara, Justitie van Berceni, Fachiru, Marius Tita, Matei Cucoanes en Marian Dinu. Zij namen het in de RXF-kooi op tegen elkaar en tegen andere gevestigde vechtsporters.

Influencer slaat tegenstander binnen 10 seconden knock-out

Een van de hoogtepunten van de avond was het gevecht tussen de influencers Butucel en Roby Roberto. Butucel, vechtend in de blauwe hoek, domineerde het gevecht vanaf het begin en wist zijn tegenstander binnen 10 seconden knock-out te slaan met een regen van stoten. Dit bewees dat influencers zeker weten kunnen vechten!

H4: RXF: het grootste MMA-promotiebedrijf in Roemenië

Real Xtreme Fighting (RXF) is meer dan alleen een gala. Het is een Roemeens promotiebedrijf voor mixed martial arts (MMA), gevestigd in Brașov, Roemenië. RXF is het grootste MMA-promotiebedrijf in Roemenië en staat bekend om het organiseren van spectaculaire evenementen met topvechters.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws