Oud MMA-vechter bekent hotelmoord! Riskeert lange celstraf Nieuws
Nieuws

Oud MMA-vechter bekent hotelmoord! Riskeert lange celstraf

Oud MMA-vechter bekent hotelmoord! Riskeert lange celstraf

Andrew Osborne, een voormalig MMA-vechter, heeft bekend schuldig te zijn aan de steekpartij en moord op Brian Wilkerson in Atlantic City. Osborne die een grote toekomst had riskeert een lange gevangenis straf.

De 35-jarige Osborne stak de 47-jarige Wilkerson dood in een kamer van het Ocean Casino Hotel in Atlantic City. Beelden van beveiligingscamera's en toegangsregistraties tonen dat Wilkersons kamerdeur rond 7 uur 's ochtends meerdere keren opende.

Osborne is te zien op de beelden terwijl hij de kamer in en uit gaat om vervolgens terug te keren met een zwarte tas. Naar verluidt verliet hij de kamer - de hele situatie duurde minder dan 30 minuten met de schoenen en broek aan van de man die hij net had vermoord.

Onderzoek en arrestatie

De voormalig vechter werd drie dagen na de steekpartij gearresteerd toen hij terugkeerde naar zijn huis in Philadelphia. Hij zal naar verwachting in augustus worden veroordeeld.

Osborne behaalde een record van 7-11-1 in MMA, waarbij zijn laatste professionele gevecht in 2017 plaatsvond onder de vlag van promotiefirma CES.

MMA-carrière van Osborne

Hij vocht opvallend genoeg één keer in de World Series Of Fighting WSOF dat later de PFL zou worden. Zijn gevecht uit 2013 met Ozzy Dugulubgov, dat hij verloor via een enkelvergrendeling in de tweede ronde, staat momenteel nog steeds op het YouTube-kanaal van de PFL.

Gemiste kans op Bellator-debuut

Volgens Tapology stond hij in 2013 gepland om te vechten tegen Michael "Venom" Page, in wat het Bellator-debuut van "MVP" zou zijn geweest. De website vermeldt een blessure van Page als reden waarom het gevecht in Pennsylvania voor Bellator 109 niet doorging.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws