Nieuws

Overeem voorspelt einde UFC-ster Pereira: 'Niet lang houdbaar'

Alistair Overeem voormalig kickbokskampioen en UFC-vechter uit zijn gedachten over de carrière van Alex Pereira. Overeem prijst Pereira's indrukwekkende prestaties in Glory en de UFC, maar uit tegelijkertijd zijn zorgen over Pereira's gebrek aan grondtechnieken.

"Hij is zeer goed in het staande gevecht maar ik zie geen lange termijn voor hem zonder een solide grondtechniek," aldus Overeem. Hoewel Pereira krachtig en groot is benadrukt Overeem dat het belangrijk is om veelzijdig te zijn in de MMA-wereld. Vooral als het gaat om worstelen en het neerhalen van tegenstanders.

De onderwereld van Japanse vechtorganisaties en de val van K-1

Naast zijn analyse van Pereira besprak Overeem ook de duistere kant van de Japanse vechtorganisaties zoals K-1 en Pride en hun verleden. Hij onthulde hoe deze organisaties vaak werden beïnvloed door criminele organisaties. Wat uiteindelijk leidde tot hun ondergang. Inmiddels is de K-1 onder andere leiding bezig met een succesvolle comeback.

De betrokkenheid van de Yakuza en andere criminele elementen zorgde ervoor dat televisienetwerken zich terugtrokken wat resulteerde in het einde van deze organisaties. "Het was wild back in the days," herinnert Overeem zich. Verwijzend naar de mysterieuze en vaak gevaarlijke sfeer achter de schermen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws