'Pesters volgen nu mijn OnlyFans - ik heb de mooiste billen in MMA' Nieuws
Nieuws

'Pesters volgen nu mijn OnlyFans - ik heb de mooiste billen in MMA'

'Pesters volgen nu mijn OnlyFans - ik heb de mooiste billen in MMA'

Alice Ardelean heeft zeven gevechten gewonnen en ze is één overwinning verwijderd van de UFC. De vechter legt ze uit waarom ze zich bij OnlyFans heeft aangesloten om haar droom te helpen verwezenlijken.

Een MMA-vechter en model die één overwinning verwijderd is van de UFC, zegt dat gepest worden vanwege haar gewicht haar succes inspireerde. Alice Ardelean betaalt haar training door onthullende foto's op OnlyFans te verkopen en er is haar verteld dat ze de "grootste en meest ronde kont" heeft.

Mooiste kont

En de pestkoppen die haar beledigden, glijden nu in haar DM's en kwijlen over haar sexy kiekjes. “Ik werd gepest omdat ik een beetje mollig was. Dus ik begon ongeveer 12 jaar geleden met MMA omdat de jongens een beetje agressief waren en ik bang was dat iemand me pijn zou doen", zegt Ardelean tegen Daily Star.

“Het is echt raar omdat sommige van mijn pestkoppen in mijn DM's zijn geglipt, wat grappig is. "Elke keer dat ik online was, zeiden ze 'oh mijn god, je bent zo dik' en 'jij dikke bitch'. Maar persoonlijk heb ik liever dat ik een beetje mollig ben. Ik kan niet wachten om uit het vechtkamp te komen, zodat ik wat kan aankomen, want dan voel ik me goed."

Veel geld pakken

Ardelean die oorspronkelijk uit Roemenië komt, zei dat leren vechten haar leven heeft veranderd en dat ze nu één stap verwijderd is van de grootste vechtsport organisatie ter wereld de UFC. Alice vecht in maart voor een wereldtitel in het strogewicht EFC in Zuid-Afrika en heeft te horen gekregen dat een overwinning haar een UFC-contract zal opleveren.

De 30-jarige ging van 600 per maand verdienen als beveiligingsbeambte naar 10.000 per maand op Only Fans. “Als vechter ben ik niet echt atletisch met grote spieren, maar ik heb een grote kont. Dus heel veel mensen hebben zich aangemeld om naar mij te kijken op. En dat gaat heel goed", aldus Ardelean.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws