Politie inval in UFC-ster Khabib's Gym!' Conor McGregor slaat hard terug Nieuws
Nieuws

Politie inval in UFC-ster Khabib's Gym!' Conor McGregor slaat hard terug

Politie inval in UFC-ster Khabib's Gym!' Conor McGregor slaat hard terug

Speciale eenheden hebben een inval gedaan in de sportschool van UFC-ster Khabib Nurmagomedov vernoemd naar diens overleden vader Abdulmanap Nurmagomedov. De inval vond gisteren plaats in Makhachkala, Dagestan. Dit volgt op de recente terroristische aanslagen in het land. Conor McGregor de aartsrivaal van Khabib haalde gelijk uit na het nieuws over de inval.

Ongeveer twee dozijn zwaarbewapende officieren in camouflage en speciale uitrusting bewaakten de ingang van de school. Volgens voorlopige informatie zijn er operationele activiteiten gaande in verband met een terroristische zaak in Dagestan. Een van de gedode militanten, Gadzhimurad Kagirov, was een student van de sportschool en lid van Khabib Nurmagomedov's Eagles FC vechtclub.

McGregor reageerde met een simpele tekst op de video: 'Conor had gelijk." De Ier beschuldigd Khabib en diens manager Ali Abdelaziz er al jaren van terroristische banden te hebben.

Achtergrond van de aanslagen

Afgelopen donderdag werd het zesde lid van de terroristische groep die op 23 juni kerken en synagogen aanviel en een priester vermoordde in Makhachkala en Derbent, in hechtenis genomen.

Volgens voorlopige rapporten is dit de jongere broer van Gadzhimurad. Hij zou mogelijk een van degenen zijn geweest die christenen en joden aanvielen in Derbent.

De Rol van Gadzhimurad Kagirov

Gadzhimurad Kagirov, een voormalige student van de Abdulmanap Nurmagomedov School, werd geïdentificeerd als een van de militanten die betrokken waren bij de terroristische aanvallen.

Hij was ook een prominent lid van de Eagles FC vechtclub, die werd opgericht door Khabib Nurmagomedov. Zijn betrokkenheid heeft geleid tot intensieve onderzoeken en operaties door de veiligheidstroepen in Dagestan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws