Rapper Kosso's Gym krijgt upgrade met kickboksen: 'UFC vechter in huis' Nieuws
Nieuws

Rapper Kosso's Gym krijgt upgrade met kickboksen: 'UFC vechter in huis'

Rapper Kosso's Gym krijgt upgrade met kickboksen: 'UFC vechter in huis'

De bekende rapper, bodybuilder en influencer Kosso heeft via social media bekendgemaakt dat hij zijn fitness gym vanaf september gaat uitbreiden met kickboksen. Later is het plan om ook grappling (grondgevecht) en MMA aan te bieden.

"Ik droomde altijd al van een eigen gym gecombineerd met een zaal voor vechtsport," aldus Kosso. "We hebben nu alles wat we nodig hebben om te beginnen. Vanaf september gaan we ook kickbokslessen geven (en misschien zelfs grappling en MMA). Momenteel zijn we in gesprek met wat coaches en maken we binnenkort onze coach bekend."

Jarno Errens vereeuwigd op muur Gym

Een van Kosso's beste vrienden is Jarno Errens, momenteel de enige Nederlandse mannelijke vechter bij de bekende MMA-organisatie UFC uit Amerika. Errens is, net als Glory-kampioen Rico Verhoeven en UFC icoon Conor McGregor, vereeuwigd op een van de muren van de sportschool.

"Ter ere aan mijn jeugdvriend en nu UFC-vechter Jarno Errens heb ik hem op de muur gezet," aldus Kosso. "Voor ons ben je al een legende." Errens gaat op 10 augustus zijn vierde gevecht in de UFC aan tegen Youssef Zalal.

Kosso zelf wil graag talenten begeleiden: "k hoop dat we een mooie groep bij elkaar krijgen. Gedisciplineerde mensen die voor zichzelf willen trainen, maar ook mensen die wedstrijden willen doen. Samen met onze toekomstige coach wil ik deze jongens motiveren en begeleiden en in de hoek staan natuurlijk."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws