Nieuws

Rico Verhoeven deelt pak slaag uit aan Braziliaan: 'klaar voor 7 december'

Op 7 december zal Rico Verhoeven zijn zwaargewicht titel opnieuw verdedigen, mogelijk tegen Levi Rigters of Bahram Rajabzadeh. Verhoeven is echter geen onbekende in het verdedigen van zijn titel. Vandaag blikken wij terug op een gevecht waarvan de tegenstander van Rico zowel kenmerken van Rigters als Rajabzadeh in zijn vechtstijl heeft.

Tijdens GLORY 59 in Amsterdam in 2018 in een intens gevecht tegen de Braziliaan Guto Inocente bewees hij opnieuw waarom hij de onbetwiste kampioen van het kickboksen is. De wedstrijd duurde de volle vijf rondes waarbij Verhoeven zijn dominantie wederom bevestigde.

Guto Inocente bracht uitdaging, maar Verhoeven bleef kalm onder druk

In het gevecht tegen Guto Inocente voerde Verhoeven van begin tot eind de druk op. Met zijn kenmerkende low kicks beperkte hij de bewegingsvrijheid van de Braziliaanse uitdager.

Inocente, bekend om zijn explosieve vechtstijl en krachtige trappen, slaagde erin om Verhoeven enkele keren te raken, maar de Nederlandse kampioen bleef kalm en beheerst. Hoewel Inocente in de vroege rondes een knock-out probeerde te forceren, bleef Verhoeven onverstoorbaar en controleerde hij het tempo van de wedstrijd.

Achtste titelverdediging onderstreepte Verhoevens dominantie

Tijdens GLORY 59 wist Verhoeven zijn zwaargewicht titel voor de achtste keer succesvol te verdedigen. Zijn vermogen om tegenstanders te vermoeien met constante druk en zijn sterke techniek was onmiskenbaar. In zijn nawoord na de wedstrijd benadrukte Verhoeven het belang van toewijding en doorzettingsvermogen.

Deze filosofie blijft hij volgen terwijl hij zich voorbereidt op zijn aankomende titelverdediging, waarin hij wederom zijn positie als de koning van het kickboksen zal verdedigen, dit keer mogelijk tegen Levi Rigters of Bahram Rajabzadeh.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws