Rico Verhoeven enthousiast: Maatje Fury laat vuisten spreken Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven enthousiast: Maatje Fury laat vuisten spreken

Rico Verhoeven enthousiast: Maatje Fury laat vuisten spreken

Hughie Fury de neef van wereldkampioen Tyson Fury zette zijn stempel op het gevecht tegen de Duitse bokser Christian Thun. In Sheffield boekte hij gisteravond zijn derde overwinning op rij sinds zijn comeback. Fury liet daarbij geen twijfel bestaan over wie de baas was in de ring. De 30-jarige Brit domineerde vanaf het begin. Terwijl Thun keer op keer zijn stoten moest incasseren.

Rico Verhoeven, de kampioen van Glory Kickboxing, was enthousiast over de prestatie van Hughie Fury. Ze trainen vaak samen, en Verhoeven liet dat op sociale media weten met een kort berichtje: "Let’s Go." Het was duidelijk dat hij trots was op zijn vriend en trainingspartner.

Een succesvolle comeback na lange pauze

Na twee en een half jaar niet gevochten te hebben, keerde Hughie Fury eerder dit jaar terug in de ring. En hij heeft meteen een sterke indruk achtergelaten met drie opeenvolgende overwinningen. Tegen Christian Thun liet Fury meteen zien dat hij niets aan scherpte had ingeboet. Hij begon fel, met harde stoten richting het lichaam van de Duitser, en wist al snel de controle over het gevecht te pakken.

Vanaf de eerste ronde zette Fury de toon. Hij drong Thun in de hoek en landde een knetterende rechterhoek op het moment dat de bel klonk. In de tweede ronde ging Fury gewoon door met zijn agressieve stijl, terwijl Thun, die bekendstaat als "Hurricane", er alles aan deed om te blijven staan en wat klappen terug te geven.

Fury blijft druk zetten en Thun heeft het zwaar

In de derde ronde wist Fury weer goed te raken met een paar stevige uppercuts en een harde rechterstoot. Thun bleef staan, maar je zag dat de klappen hem steeds zwaarder vielen. In de vierde ronde begon Fury echt los te komen. Hij bleef met stoten richting het lichaam gaan, en dat begon Thun eindelijk te merken, die zichtbaar pijn had.

In de vijfde ronde probeerde Thun het gevecht te keren, maar Fury had daar geen boodschap aan. Hij reageerde meteen met een reeks harde stoten naar het lichaam. In de zesde ronde landde Fury een flinke één-twee die Thun tegen de touwen duwde. Toch bleef de Duitser overeind, ondanks de constante aanvallen van Fury.

Op zoek naar de knock-out

In de zevende ronde ging Fury vol voor de knock-out. Thun wankelde op zijn benen, maar bleef toch staan. Fury bleef proberen, ook in de laatste ronde, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een overwinning op punten. Hoewel Thun het einde van het gevecht haalde, was het duidelijk dat Fury de overhand had vanaf het begin tot het eind.

Fury won met een score van 78-76, maar die cijfers vertellen eigenlijk niet het hele verhaal. Hij had het gevecht duidelijk in zijn greep, en hoewel Thun veerkracht toonde, was er geen twijfel over wie de winnaar was.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws