Jake Paul vernielt eigen Ferrari tijdens voorbereiding Mike Tyson gevecht Nieuws
Nieuws

Jake Paul vernielt eigen Ferrari tijdens voorbereiding Mike Tyson gevecht

Jake Paul vernielt eigen Ferrari tijdens voorbereiding Mike Tyson gevecht

Jake Paul, de populaire YouTuber en bokser bereidt zich voor op een van de grootste gevechten uit zijn carrière. Op 15 november staat hij oog in oog met bokslegende Mike Tyson. Een confrontatie die veel verwachting oproept in de bokswereld.

Ter voorbereiding traint Jake Paul intensief. Het lijkt erop dat hij niet bang is om risico's te nemen. Zelfs als dat leidt tot ongeplande incidenten.

Incident met de Ferrari 296 GTB

Tijdens een van zijn trainingssessies besloot Jake Paul zijn kracht te demonstreren op een van zijn medewerkers, Derek, die werkt bij zijn gokbedrijf Betr. In een moment van enthousiasme sloeg Jake Paul Derek vol in de maag met een krachtige bodyshot, waarbij de arme man letterlijk door de ruit van Jake's gloednieuwe Ferrari 296 GTB vloog. De sportwagen, met een waarde van maar liefst €420.000, liep flinke schade op, maar Jake leek zich daar niet al te druk om te maken.

Zwaargewicht training en indrukwekkende kracht

De bokser, die zichtbaar wat gewicht heeft aangekomen, is bezig zijn kracht verder te ontwikkelen in aanloop naar het gevecht met Tyson. "Meer gewicht betekent meer kracht," verklaarde Jake zelfverzekerd na het incident met Derek.

Terwijl hij traint om in topconditie te komen, lijkt Jake Paul klaar om zijn zware stoten te laten spreken in de ring tegen de legendarische Mike Tyson.

Het geheim achter Jake's nieuwe uiterlijk

Opvallend is dat Jake Paul tijdens de voorbereiding een prothese draagt die hem zwaarder doet lijken dan hij werkelijk is. Hoewel het extra gewicht nep is, doet dat niets af aan de kracht van zijn slagen, zoals Derek pijnlijk heeft ervaren.

Met dit incident heeft Jake Paul niet alleen laten zien dat hij klaar is voor zijn gevecht tegen Tyson, maar ook dat hij niet bang is om zijn kracht te tonen, zelfs als dat ten koste gaat van een dure sportwagen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws