Nieuws

Rico Verhoeven onderuit geslagen in gevecht: 'Eik-punt'

Rico Verhoeven stond in 2012 tegenover de ervaren kickbokser Errol Zimmerman en leed daar een flink knock-out verlies. De enig en laatst van zijn verdere succesvolle carrière. En een eik-punt waar hij zich voornam nooit meer onderuit te gaan.

Het gevecht bij It's Showtime 2012 in Leeuwarden vond plaats tijdens een evenement dat vol zat met verrassingen en onverwachte wendingen. En het duel tussen Verhoeven en Zimmerman stelde zeker niet teleur.

Zimmerman neemt de controle over

Het gevecht begon al stevig maar het was duidelijk dat Zimmerman de controle had. Met zijn jarenlange ervaring en dodelijke combinaties wist hij Verhoeven al snel op het verkeerde been te zetten.

Ondanks Verhoeven's indrukwekkende fysiek en krachtige stoten, bleek de ervaring van Zimmerman doorslaggevend te zijn.

Een vernietigende combinatie

In de eerste ronde wist Zimmerman met een reeks snelle en nauwkeurige combinaties Verhoeven volledig te overmeesteren. Een verwoestende linkse uppercut gevolgd door een reeks krachtige stoten bracht Verhoeven tegen de grond.

Het publiek juichte, maar de uitkomst was al duidelijk: Zimmerman had met overweldigend geweld de overwinning naar zich toe getrokken. Verhoeven, die pas 22 jaar oud was, zou deze nederlaag moeten verwerken en later in zijn carrière sterker terugkeren.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws