Rico Verhoeven ontsnapt aan rechtszaak: 'aangifte geseponeerd' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven ontsnapt aan rechtszaak: 'aangifte geseponeerd'

Rico Verhoeven ontsnapt aan rechtszaak: 'aangifte geseponeerd'

Rico Verhoeven en zijn manager Karim Erja werden vorige week geconfronteerd met een aangifte van bedreiging tegen hun personen door ex-zakenparter van de Glory kampioen Tibor Koppers.

In de aangifte stond dat Koppers door Verhoeven en Erja achter een gordijn was gedirigeerd en daar onder andere werd bedreigd. Vandaag meldde Erja aan onze redactie het volgende.

"Ik bericht jullie even om te laten weten dat ik zojuist voor het eerst wat hebben gehoord van de politie. Wij zijn daarbij direct geïnformeerd door de recherche dat de Officier van Justitie heeft laten weten niks te kunnen met de aangifte tegen Rico Verhoeven en mijzelf. Er is geen grond tot verdere stappen", aldus Erja.

Geen grond voor verder stappen politie

"Ondanks dat we ons geen zorgen maakten, gesterkt door getuigen en de wetenschap van hetgeen er zich daadwerkelijk heeft afgespeeld, is het fijn dat we dit weer achter ons kunnen laten."

Hiermee lijkt de zaak voor nu dus opgelost en de aangifte teniet gedaan. Of er nog een reactie of vervolg komt vanuit Koppers en zijn juridisch team is ten tijde van schrijven niet bekend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws