🎥 Rico Verhoeven slachtoffer van brutale inbraak: 'Hebberige handjes' Nieuws
Nieuws

🎥 Rico Verhoeven slachtoffer van brutale inbraak: 'Hebberige handjes'

🎥 Rico Verhoeven slachtoffer van brutale inbraak: 'Hebberige handjes'

Rico Verhoeven mag dan wel een van de beste kickboksers ter wereld zijn. Maar dit weerhield een dief met hebberige handjes zoals de Glory Kampioen zelf verklaart, er niet van te proberen in te breken in diens dikke Urban Mercedes-AMG G63.

Je moet haast wel gek zijn of over stalen zenuwen beschikken om in te breken in de auto van een wereldkampioen kickboksen zoals Verhoeven. Maar toch lopen er figuren rond die liever stelen dan werken en welverdiende spullen van anderen zich toe te eigenen.

Nu is de Mercedes-AMG G63 met Urban Automotive goodies van Verhoeven ook niet zomaar een auto. Hij ziet er niet alleen geweldig uit maar heeft ook nog eens een aantal features die een normale uitvoering niet heeft.

Iemand met hebberige handjes

Een fan reageert: "Ik denk dat iemand jou niet leuk vindt", terwijl een ander vindt dat er wel eens iemand kan vragen hoe het met de kampioen gaat. Zelf antwoord Verhoeven op de vraag wat er is gebeurt. "Iemand met hebberige handjes."

Een aantal fans weten wel wat er zou zijn gebeurt als zij een dief zouden hebben gesnapt. "Van hebberige handje komen losse tandjes." Verhoeven kwam de afgelopen week negatief in het nieuws door een aangifte tegen hem gedaan door ex-zakenpartner Tibor Koppers.

Gisteren liet de Politie weten niet verder te zullen rechercheren op de zaak. Of Koppers het hierbij laat zitten is niet bekend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws