Glory's Donegi Abena door Rico Verhoeven manager onder hoede genomen Nieuws
Nieuws

Glory's Donegi Abena door Rico Verhoeven manager onder hoede genomen

Glory's Donegi Abena door Rico Verhoeven manager onder hoede genomen

Donegi Abena (26), die zaterdagavond in Ahoy de Glory Light Heavyweight Grand Prix op zijn naam schreef, voegt een nieuwe dimensie toe aan zijn carrière: hij gaat samenwerken met manager Rico Verhoeven en diens team.

Deze unieke stap benadrukt Abena's status als een van de grootste talenten in de Europese kickbokswereld. Oplettende fans vroegen zich al af wat Verhoeven en Erja in de kleedkamer deden bij Abena afgelopen weekend, maar daar is nu duidelijkheid over.

De samenwerking met Karim Erja, de manager van Rico Verhoeven, is speciaal te noemen. Nooit eerder nam Erja een andere vechter onder zijn hoede. Zowel Erja als Verhoeven zien in Abena een groot kampioen in wording, zo meld de Telegraaf.

Abena's talent was al langer duidelijk, maar met zijn overtuigende overwinning in de Grand Prix, waar hij topfavoriet Bahram Rajabzadeh in één ronde versloeg, bevestigde hij definitief zijn status als fenomeen.

Hoog vecht-IQ en meesterlijke tactieken

Tijdens de Grand Prix toonde Abena opnieuw zijn uitzonderlijke vecht-IQ. In zijn gevechten tegen Stefan Latescu, Tarik Khbabez en Rajabzadeh demonstreerde hij een ongeëvenaard inzicht en discipline, door altijd de juiste keuzes te maken in de ring. Dit succes is mede te danken aan zijn trainer Said El Badaoui, die Abena's samenwerking met Erja volledig steunt.

Boksambities en titel herkansing

De samenwerking met Team Rico Verhoeven biedt Abena ook kansen om zijn ambities in het boksen te verwezenlijken. In deze discipline komen zijn eigenschappen mogelijk nog beter tot hun recht. Naast zijn boksambities heeft Abena nog een belangrijk doel: eind dit jaar zijn titel in de lichtzwaargewichtdivisie terugpakken van Tarik Khbabez.

De samenwerking met Rico Verhoeven en zijn team markeert een nieuwe fase in Abena's carrière. Met zijn talent, discipline en nu ook de juiste begeleiding, lijkt de weg naar de top vrijgemaakt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws