Rico Verhoeven straft twijfelaars af: 'Jullie hadden het kunnen weten' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven straft twijfelaars af: 'Jullie hadden het kunnen weten'

Rico Verhoeven straft twijfelaars af: 'Jullie hadden het kunnen weten'

Rico Verhoeven is sinds afgelopen weekend wereldnieuws na het bijtekenen voor 3 jaar bij Glory en zijn aangekondigde deelname aan de zwaargewicht Grand Prix van 2024. Toch twijfelde critici aan de lange tijd kampioen, die even haarfijn terug slaat.

Verhoeven's antwoord op twijfelaars

Ondanks zijn indrukwekkende staat van dienst, waren er critici die twijfelden aan Verhoeven's vermogen om aan de top te blijven. De Glory kampioen heeft echter duidelijk gemaakt dat hij niet van plan is om zijn positie op te geven. In een recente tweet liet hij weten: "Jullie hadden kunnen weten dat ik er aan kwam."

Een onwrikbare kampioen

Deze uitspraak van Verhoeven is niet alleen een antwoord op zijn critici, maar ook een bevestiging van zijn zelfvertrouwen en vastberadenheid. Als een van de meest dominante figuren in de kickbokswereld blijft hij zijn positie als kampioen verdedigen en bewijst hij keer op keer zijn waarde in de ring.

In het toernooi zal Verhoeven een aantal geduchte tegenstanders treffen, waaronder Antonio Plazibat en Tariq Osaro die eerder dit jaar ten onder ging aan Verhoeven in een gevecht om de interim en reguliere zwaargewicht titel te verenigen.

De huidige deelnemers aan de Glory zwaargewicht Grand Prix 2024

Glory GP 2024 Nationaliteit(en)
Tariq Osaro 🇳🇬 Nigeria
Sofian Laidouni 🇫🇷 Frankrijk / 🇩🇿 Algerije
Bahram Rajabzadeh 🇦🇿 Azerbeidzjan
Uku Jurjendal 🇪🇪 Estland
Levi Rigters 🇳🇱 Nederland
Antonio Plazibat 🇭🇷 Kroatië
Rico Verhoeven 🇳🇱 Nederland
Nabil Khachab 🇲🇦 Marokko

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws