Rico Verhoeven toont lef: 'Onze kampioen voor altijd' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven toont lef: 'Onze kampioen voor altijd'

Rico Verhoeven toont lef: 'Onze kampioen voor altijd'

Rico Verhoeven bevindt zich in het oog van de storm na een aangifte voor bedreiging. Ondanks alle commotie en controverse rondom deze situatie kwam de Glory kampioen toch naar de fanzone voor het Glory lichtzwaargewicht event gisteren in Rotterdam Ahoy.

Afgelopen week kwam Verhoeven in het nieuws vanwege een aangifte voor bedreiging jegens zijn persoon, ingediend door ex-zakenpartner Tibor Koppers. Deze stel dat Verhoeven en diens manager Karim Erja hem zwaar zouden hebben bedreigd in het wereldmuseum in Amsterdam. De situatie en aangifte schokte de fans nadat enkele details naar buiten kwamen.

Aangifte verdeeld fans

Het nieuws verdeelde de fans in twee kampen en vooral de fans van Verhoeven hadden vrees dat de kampioen gisteren wel eens verstek zou kunnen laten gaan tijdens de fanzone waar hij de hoofd attractie was. Verhoeven kwam en toonde daarmee lef volgens een van zijn fans. "Mooi dat Rico toch komt, dan heb je pas lef. Hij blijft onze kampioen wat ze ook over hem zeggen of beweren", zei fan Robert tegen onze redactie.

Rico Verhoeven toont lef: 'Onze kampioen voor altijd'
Rico Verhoeven met een fan zijn fans 

Een andere fan; "Zo laat Rico zien er voor ons te zijn, natuurlijk als hij echt iets heeft gedaan dan moet er iets gebeuren. Eerst maar eens afwachten wat een onderzoek laat zien. Kan net zo goed verzonnen zijn om hem in een kwaad daglicht te zetten."

Niet blij met de situatie

Glory zelf heeft nog niet publiekelijk gereageerd op de situatie en aangifte. Wel zegt een official dat de organisatie niet echt blij is met het voorval. "Alle negatieve zaken rond de sport zijn vervelend, daar zit niemand op te wachten. We moeten afwachten hoe de zaak zich verder ontwikkeld."

Vragen stellen over de situatie aan Verhoeven was niet mogelijk, de pers kreeg te horen dat daar geen mogelijkheid toe was en dat Verhoeven er voor zijn fans wilde zijn. Ook deed de Glory kampioen midden in de ring nogmaals een oproep tot donaties voor de noodzakelijke operatie aan kanker bij voormalig topkickbokser Nordin El Otmani.

Op de bokshandschoenen die gedragen werden door Verhoeven in de laatste Grand Prix kan geboden worden om het benodigde bedrag een boost te geven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws