Nieuws

Rico Verhoeven's grootste uitdaging ooit: 'Marokkaanse sloper'

Op Glory 41 sin 2017 tonden Rico Verhoeven en Ismael Lazaar oog in oog in een van de meest besproken kickbokswedstrijden van het jaar. Verhoeven, die al jaren onverslaanbaar lijkt, nam het op tegen Lazaar, een opkomend talent met veel kracht die extra gewicht mee bracht in de ring.

De sfeer was gespannen; iedereen wilde weten of Lazaar de kampioen zou kunnen verrassen. Rico had een duidelijke strategie: afstand houden en met zijn jabs de controle in handen houden. Maar Lazaar kwam om te vechten en liet dat vanaf het begin meteen merken.

Ismael Lazaar laat zich niet intimideren

Ondanks dat Lazaar kleiner was en minder ervaring had, dook hij zonder aarzeling de strijd in. Hij wist dat hij zijn kracht moest gebruiken om Rico onder druk te zetten. En dat deed hij. Lazaar probeerde keer op keer door de verdediging van Verhoeven heen te breken.

Wat zorgde voor een spannende wedstrijd. Het publiek verdeeld tussen beide vechters voelde de spanning oplopen terwijl de twee mannen elkaar in de ring bevochten.

Fans zorgen voor een explosieve sfeer

De fans maakten deze wedstrijd nog intenser. Met een grote groep Marokkaanse fans achter Lazaar werd elke stoot van hem met luid gejuich ontvangen. Verhoeven, die bekend staat om zijn kalmte en tactiek, liet zich niet van zijn stuk brengen, maar zelfs hij voelde de druk van deze strijd.

Dit was niet zomaar een gevecht het ging om meer dan alleen winst of verlies. De energie in de zaal was bijna tastbaar en elke beweging van de vechters werd met spanning gevolgd. Lazaar werd na de partij betrapt op doping en vocht nog een partij in het buitenland en daarna werd het stil. De Fans missen de MArokkaan nog steeds en hebben stiekeme hoop op ooit nog een comeback.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws