Rico Verhoeven’s tegenstander onzeker: Paniek binnen GLORY? Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven’s tegenstander onzeker: Paniek binnen GLORY?

Rico Verhoeven’s tegenstander onzeker: Paniek binnen GLORY?

GLORY Kickboxing bevindt zich in zwaar weer nu Antonio Plazibat zich heeft teruggetrokken uit zijn aanstaande gevecht tegen Levi Rigters tijdens GLORY 95 in Kroatië. Dit gevecht was bedoeld om te bepalen wie aan het einde van het jaar de uitdaging zou aangaan met GLORY-kampioen Rico Verhoeven voor de wereldtitel.

De afzegging van Plazibat brengt de organisatie echter in een lastige situatie, met grote gevolgen voor het verloop van het kickboksseizoen.

Grote Vraag: Wie vervangt Plazibat?

Met het wegvallen van Plazibat rijst de vraag wie zijn plaats zal innemen tegen Rigters. De vervanger moet niet alleen een waardige tegenstander zijn, maar ook van voldoende statuur om de fans te blijven trekken. Insiders waarschuwen dat het vinden van zo'n vervanger nog wel eens een grote uitdaging kan worden voor de organisatie. Er wordt getwijfeld of een onbekende naam de verkoopcijfers van het evenement hoog zal houden, en of het publiek net zo enthousiast zal zijn als voor een gevecht tussen Verhoeven en een gevestigde naam zoals Jamal Ben Saddik.

Rico Verhoeven’s tegenstander onzeker: Paniek binnen GLORY?
Jamal Ben Saddik vs Rico Verhoeven, het gevecht waar de fans om vragen.

Een insider benadrukt het belang van een sterke tegenstander: "Diegene die Plazibat vervangt moet niet een of andere onbekende naam zijn. Stel dat deze wint en die kans zit er in, dan krijgt GLORY een probleem om een event uit te verkopen. Rico verkoopt niet op zichzelf een event uit, al denken sommige mensen van wel. Bovendien willen de fans een gevecht zien zoals tegen Jamal Ben Saddik destijds."

Mogelijke Oplossing: Jamal Ben Saddik?

Jamal Ben Saddik, die recentelijk GLORY-kampioen Rico Verhoeven uitdaagde voordat het nieuws over Plazibat's terugtrekking naar buiten kwam, lijkt een logische keuze als vervanger. Ben Saddik heeft slechts vier weken om zich voor te bereiden op zo'n groot gevecht. Hoewel hij hard aan het trainen was, moest hij recentelijk zijn training onderbreken vanwege een korte gevangenisstraf door de Belgische justitie. Of hij in staat zal zijn om op tijd fit te zijn voor het gevecht, blijft een open vraag.

De onrust binnen de organisatie wordt verder benadrukt door een bron: "GLORY is in paniek. Dat blijkt wel uit de mail die de organisatie gisteren op stel en sprong aan de media verzond. Waarom een video van Plazibat inplakken en deze het woord laten doen? Het kan zijn dat GLORY de geruchten voor wilde zijn toen er vragen werden gesteld of er iets speelde." De komende weken beloven spannend te worden voor zowel GLORY als de fans, terwijl de organisatie naarstig op zoek gaat naar een oplossing voor dit onverwachte probleem.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws