Rico Verhoeven's uitdager bepaald: 'Een van deze 2 wordt het' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven's uitdager bepaald: 'Een van deze 2 wordt het'

Rico Verhoeven's uitdager bepaald: 'Een van deze 2 wordt het'

Het gevecht om de kans om tegen Rico Verhoeven te vechten om de Glory zwaargewicht titel lijkt bekend! Levi Rigters en Antonio Plazibat zullen op 21 september strijden om te bepalen wie de uitdager wordt.

Dit werd duidelijk tijdens de weging voor Glory 93 in Rotterdam, waar Rigters zelfverzekerd was over zijn kansen. "Ik zal me moeten bewijzen tegen Plazibat, maar een van ons twee zal tegen Rico vechten voor de titel", aldus Rigters tegen ChampsTalk.

De vroege bekendmaking van de potentiële uitdagers is ongebruikelijk, maar gezien de zwaargewichtdivisie is er weinig keus. Rigters en Plazibat lijken de enige geschikte kandidaten, zeker nu Jamal Ben Saddik door een gevangenisstraf en drugsgerelateerde beschuldigingen uitgeschakeld lijkt.

Rigters vs. Plazibat: Wie gaat er winnen?

Voor Rigters zou het een herkansing zijn tegen Verhoeven, nadat hij hem eerder dit jaar tijdens de Glory Grand Prix ontmoette. Plazibat daarentegen zou voor het eerst tegen de kampioen vechten, na een lang herstel van een gebroken arm.

De favoriet in de strijd om de uitdagerspositie is moeilijk te bepalen. Beide vechters hebben hun sterke en zwakke punten, en de uitkomst zal waarschijnlijk afhangen van de vorm van de dag en de strategie die ze hanteren.

De echte uitdaging: Verhoeven verslaan

Ongeacht wie er wint in september, wacht er op de winnaar een zware taak: Rico Verhoeven verslaan. De kampioen is al geruime tijd ongeslagen en heeft bewezen een geduchte tegenstander te zijn.

De clash tussen Verhoeven en de winnaar van Rigters vs. Plazibat belooft dan ook een spectaculair gevecht te worden, waar kickboksfans over de hele wereld naar uitkijken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws