Scheve neus: Taaie Bareknuckle tante Tai Emery pakt KO-winst Nieuws
Nieuws

Scheve neus: Taaie Bareknuckle tante Tai Emery pakt KO-winst

Scheve neus: Taaie Bareknuckle tante Tai Emery pakt KO-winst

Tai Emery heeft afgelopen zondagochtend tijdens de Super Rizin 3 vechtkaart in de Saitama Super Arena in Saitama, Japan, een indrukwekkende overwinning behaald door Charisa Sigala knock-out te slaan.

In een bareknuckle bokswedstrijd wist Emery haar tegenstander al in de eerste ronde uit te schakelen met een krachtige stoot die de neus van Sigala brak, waardoor deze niet verder kon vechten.

Onverwachte overwinning

De overwinning van Emery op Sigala was een onverwachte wending in het toernooi. De kracht en precisie van haar stoot zorgden ervoor dat de wedstrijd niet verder kwam dan de eerste ronde.

De impact van de stoot was zo groot dat Sigala’s neus brak, wat haar onmiddellijke terugtrekking uit de wedstrijd noodzakelijk maakte.

Emery’s bekendheid en verwachtingen van het publiek

Tai Emery is niet alleen bekend als vechter, maar ook als model op OnlyFans. Ze heeft een reputatie opgebouwd door na een overwinning haar borsten te ontbloten, iets waar het Japanse publiek dit keer ook op hadden gehoopt.

Tot hun teleurstelling koos Emery ervoor om dit gebaar deze keer niet te maken, wat een opvallende afwezigheid van haar gebruikelijke viering betekende.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws