Schokkend einde K-1 gevecht: Sina Karimian zwaargewond afgevoerd Nieuws
Nieuws

Schokkend einde K-1 gevecht: Sina Karimian zwaargewond afgevoerd

Schokkend einde K-1 gevecht: Sina Karimian zwaargewond afgevoerd

Op 5 oktober keerde K-1 terug naar Osaka, Japan, met een evenement dat in het teken stond van de laatste kwalificatieronde voor de K-1 World GP 2024. Het spektakel zorgde voor spannende gevechten en onverwachte wendingen.

Een van de gevechten eindigde echter in een dramatisch incident, waarbij voormalig kampioen Sina Karimian zwaargewond raakte en in een Japans ziekenhuis terechtkwam.

Sina Karimian raakt zwaargewond na gevecht tegen Claudio Istrate

De verhitte rivaliteit tussen Sina Karimian en Claudio Istrate werd opnieuw gekenmerkt door controverse. Karimian begon sterk door het tempo te bepalen met lage trappen, maar Istrate sloeg terug met zware rechtse hoeken, waardoor Karimian uiteindelijk tegen het canvas ging.

Istrate deelde herhaaldelijk illegale stoten uit op de achterkant van Karimian’s hoofd, wat voor chaos zorgde. Karimian kon niet verder na deze klappen en moest op een brancard de ring verlaten. Het gevecht eindigde voortijdig, zonder een duidelijke afloop in de strijd tussen de twee rivalen.

Claudio Istrate beschuldigt Karimian van acteerwerk na controversiële nederlaag

Na afloop van het gevecht zorgden Istrate's vurige uitspraken voor nog meer opschudding. Hij verklaarde: “Misschien kan hij een Oscar winnen. Hij is een zeer goede acteur. Ik denk dat hij na mijn stoot bang is geworden en niet meer wilde opstaan, omdat [het] heel slecht zou eindigen.”

Over de illegale stoot voegde hij toe: “Dit was geen knock-outstoot,” waarmee hij zijn overtuiging herhaalde dat Karimian niet echt gewond was geraakt. Toen hem werd gevraagd naar het feit dat Karimian per ambulance naar het ziekenhuis werd afgevoerd, zei hij: “Sina’s team zijn ook acteurs, niet erg sympathiek, omdat zijn trainer begrijpt dat wat hij doet niet waar is.”

De uitslag van het gevecht blijft voorlopig onbeslist

De officiële uitslag van het gevecht zal op een later tijdstip worden bekendgemaakt, na overleg tussen de K-1 scheidsrechters en staf. Het incident laat fans en experts in spanning achter over hoe deze hevige rivaliteit verder zal verlopen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws