Nieuws

Schokkend! Ex-vrouw bokser Bivol viert nederlaag tegen Beterbiev

Dmitry Bivol's ex-vrouw, Ekaterina, heeft publiekelijk de nederlaag van de bokser gevierd na zijn verlies tegen Artur Beterbiev. Ze uitte haar vreugde over de overwinning van Beterbiev, die de onbetwiste licht-zwaargewicht kampioen werd na een puntenoverwinning in Riyad, Saoedi-Arabië.

Ekaterina bedankte naar verluidt "karma" voor het verlies van Bivol en benadrukte dat gerechtigheid was geschied.

Artur Beterbiev wordt onbetwiste kampioen

Beterbiev kroonde zich zaterdag tot de eerste onbetwiste licht-zwaargewicht kampioen van het vier-gordel tijdperk en de eerste onbetwiste kampioen in deze gewichtsklasse sinds Roy Jones Jr. in 2002. Hij versloeg Bivol op punten, waarbij één jurylid het gevecht gelijk beoordeelde met een score van 114-114, terwijl de andere twee juryleden in het voordeel van Beterbiev oordeelden met scores van 115-113 en 116-112.

Ekaterina steunt Beterbiev en haalt uit naar Bivol

Ekaterina, die verwikkeld is in een zeer openbare scheiding van Bivol, uitte haar vreugde over de nederlaag van haar ex-man via sociale media. Haar reacties hebben veel mensen binnen de bokswereld geschokt. De scheiding van het voormalige echtpaar, die vorig jaar werd afgerond, ging gepaard met verschillende beschuldigingen van Ekaterina, die Bivol beschuldigde van emotionele mishandeling en controlerend gedrag tijdens hun huwelijk.

Ekaterina heeft hun persoonlijke problemen regelmatig via sociale media gedeeld, wat een schaduw heeft geworpen over Bivol’s anders zo succesvolle bokscarrière. Na het gevecht feliciteerde ze Beterbiev met zijn overwinning en vierde ze Bivol’s verlies. Naar verluidt zei ze: "Karma heeft deze klootzak ingehaald. Artur, ik ben blij voor je. Nu ligt mijn zaak bij de rechtbank."

Aantijgingen van mishandeling en financiële verwaarlozing

Ekaterina ging verder met harde woorden richting Bivol: "Fuck, eerlijk gezegd, dit is wat je verdient. Je werd bang. Karma heeft Bivol ingehaald. Ga jezelf fen. Nee, serieus. Ik had gelijk." Bivol en zijn voormalige partner waren meer dan tien jaar getrouwd en trouwden in oktober 2013, nadat ze elkaar als jongeren hadden leren kennen.

Hun ogenschijnlijk gelukkige huwelijk, waarin ze twee jongens kregen, Miron en Nikon, eindigde vorig jaar met beschuldigingen van huiselijk geweld. In een eerdere post op sociale media beschuldigde Ekaterina Bivol ervan haar vader te hebben verteld dat ze zichzelf had geslagen, terwijl hij haar zou hebben weerhouden naar de politie te gaan. Ze verklaarde ook dat hun kinderen getuige waren van de gebeurtenissen.

Ekaterina beschuldigde Bivol er bovendien van hun kinderen financieel te verwaarlozen en gaf aan dat hij slechts $1.100 per maand betaalt voor beide kinderen nadat zij de voogdij had gewonnen. Ondanks deze beschuldigingen heeft Bivol of zijn team nog geen reactie gegeven op de beweringen die vorig jaar naar voren kwamen.

Informatie delen met Beterbiev

In een poging om Beterbiev te helpen, ging Ekaterina zelfs zo ver dat ze hem insiderinformatie gaf over de fysieke kwetsbaarheden van Bivol. Ze beweerde dat hij kampte met een stressfractuur in een wervel, geopereerde handen, pijnlijke knieën en een opgezwollen oor dat meerdere keren gebroken zou zijn geweest. "Maar het belangrijkste is dat hij een lafaard is! We hebben jouw overwinning nodig, Artur," schreef Ekaterina.

Nu de aandacht na het gevecht verschuift naar de toekomst van Bivol's carrière, is de vraag of er een rematch met Beterbiev zal komen en hoe hij zich zal herstellen van deze pijnlijke nederlaag.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws