Schokkende actie van UFC-vechtbaas zorgt voor opschudding Nieuws
Nieuws

Schokkende actie van UFC-vechtbaas zorgt voor opschudding

Schokkende actie van UFC-vechtbaas zorgt voor opschudding

Tijdens seizoen 7 van Dana White's Contender Series scoorde Torrez Finney een submission-overwinning die niet genoeg was om een UFC-contract te verdienen. Afgelopen nacht in zijn tweede poging ging het weer mis. Dit keer moest hij genoegen nemen met een jury overwinning na zijn gevecht tegen Cam Rowston, maar opnieuw bleef het contract uit.

Als klap op de vuurpijl werd Finney genadeloos bekritiseerd door UFC-baas Dana White, die duidelijk maakte dat Finney geen plek heeft in de UFC.

Kracht en worstelen zijn niet genoeg

Finney liet opnieuw zijn kenmerkende kracht en worstelvaardigheden zien door Rowston te overweldigen met zijn grappling. Hij leverde meerdere krachtige worpen en stoten, maar Rowston bleef taai en wist genoeg tegenstand te bieden op de grond.

Hierdoor kon Finney niet meer dan een duidelijke beslissingsoverwinning behalen. Na de wedstrijd probeerde Finney Dana White te overtuigen met een solide optreden op de microfoon, maar White was niet onder de indruk.

Dana White: "Finney zou worden afgeslacht in de UFC"

Na het gevecht was Dana White onverbiddelijk in zijn oordeel. Hij vertelde Finney dat hij zou worden gedomineerd in de UFC en dat hij meer ervaring moest opdoen voordat hij opnieuw een kans zou krijgen.

Ondanks Finney's inspanningen om indruk te maken, vond White dat hij niet klaar was voor het niveau dat in de UFC wordt verwacht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws