Sensatie! Upkick KO's-vechter die nog 20 stoten neemt terwijl hij al bewusteloos is Nieuws
Nieuws

Sensatie! Upkick KO's-vechter die nog 20 stoten neemt terwijl hij al bewusteloos is

Sensatie! Upkick KO's-vechter die nog 20 stoten neemt terwijl hij al bewusteloos is

Chihiro Suzuki verraste met een indrukwekkende upkick knockout. Afhankelijk van wie je het vraagt, heeft Chihiro Suzuki mogelijk de meest indrukwekkende upkick knockout in de geschiedenis van het MMA gescoord.

Tijdens het evenement RIZIN Landmark 7 in Azerbeidzjan, bracht Suzuki (11-3) zijn tegenstander Vugar Karamov (19-5) een verbluffende upkick knockout toe. In een hoogtepuntwaardige klap raakte Suzuki Karamov met zijn hiel terwijl deze op de grond lag.

Onverwachte wending

Met nergens anders heen te gaan, viel de bewusteloze Karamov rechtstreeks bovenop Suzuki, die vervolgens begon met een reeks stoten, omdat de scheidsrechter nog niet had ingegrepen. De scheidsrechter bekeek de situatie van steeds dichterbij, maar het duurde ongeveer 20 stoten voordat er werd ingegrepen.

Zeldzaamheid van upkick knockouts

Upkick knockouts zijn zeker zeldzaam in de MMAvechtsportwereld. Ter illustratie, er zijn er slechts twee voorgekomen in de geschiedenis van de UFC: Jon Fitch tegen Thiago Alves en Niko Price tegen James Vick.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws