Nieuws

Bekende Metal zanger tekent vechtcontract bij Conor McGregor's BKFC

Alex Terrible, de frontman van de deathcore band Slaughter to Prevail — echte naam Aleksandr Shikolai — zet zijn microfoon opzij en bereidt zich voor om zijn handen te laten spreken. Hij heeft getekend om te vechten bij BKFC (Bare Knuckle Fighting Championship), een organisatie die deels in handen is van UFC-ster Conor McGregor.

De in Rusland geboren zanger, bekend om zijn rauwe stem en intense podium uitstraling, zal naar verwachting nog voor het einde van het jaar zijn debuut maken bij de bare-knuckle vechtorganisatie. Hij richt zich op zijn training zodra zijn band in september hun huidige tour afrondt. Terrible maakte dit nieuws bekend via Full Send MMA, waarbij BKFC-functionarissen het nieuws bevestigden.

Alex Terrible bereidt zich voor op een nieuw gevecht

“Ik ben gewoon een muzikant, geen vechter, geen sportman, of zoiets,” zei Terrible. “Ik ben gewoon een gewone jongen die op straat is opgegroeid. Je noemt het de ‘hood’. In Rusland, als je opgroeit in een dorp, is dat de ‘hood’. Toen vond ik een boksschool, ik vond mezelf in dit verdomde boksen, een nieuwe passie.”

Hoewel er nog niets definitief is vastgelegd, wordt verwacht dat Terrible in december zijn debuut maakt bij BKFC.

De 30-jarige zanger, die voor het eerst bekendheid verwierf met het maken van covers op YouTube, noemde een social media influencer die vechter is geworden als mogelijke eerste tegenstander, maar er is nog geen deal gesloten om dit officieel te maken.

De zoektocht naar een tegenstander voor zijn debuut

“Wij weten nog niet wie de tegenstander zal zijn. Ik hoorde een naam, Bryce Hall,” zei Terrible. “Het maakt me echt niet uit wie het gaat worden.

“Ik wil gewoon vechten en ik heb niets te verliezen, want ik ben een muzikant. Als ze me tegenover een vechter zetten en ik sla hem knock-out, geweldig. Als hij mij knock-out slaat, kan het me geen reet schelen. Ik wil gewoon een goed gevecht neerzetten en laten zien wat ik in mijn hart heb. Dat is alles.”

Zijn band Slaughter to Prevail is momenteel een van de snelst groeiende heavy metal bands in de industrie, met meer dan 1,1 miljoen luisteraars per maand op Spotify.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws