Spanningen lopen op: UFC-ster McGregor bedreigd na uitdagen verkeerde Nieuws
Nieuws

Spanningen lopen op: UFC-ster McGregor bedreigd na uitdagen verkeerde

Spanningen lopen op: UFC-ster McGregor bedreigd na uitdagen verkeerde

Ilia Topuria heeft opnieuw harde taal uitgeslagen richting Conor McGregor. De Spaanse UFC-vechter waarschuwde McGregor met een ijzingwekkende boodschap: als ze elkaar tegenkomen in Spanje, zal dat slecht aflopen voor de Ierse vechtsporter. De spanningen tussen de twee zijn hoog opgelopen, en het lijkt erop dat een ontmoeting tussen de twee explosief zou kunnen eindigen.

McGregor, de voormalige UFC-kampioen in twee gewichtsklassen, haalde tijdens een livestream gesponsord door Duelbits uit naar Topuria. Hij liet weten dat het “aan” is zodra hij Topuria tegenkomt in Marbella, waar hij op 12 oktober een Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC)-evenement promoot.

Topuria, die al lange tijd een gevecht met McGregor heeft geambieerd, is echter van mening dat de Ier niet langer waardig is om met hem de octagon te delen. Toen Topuria werd gevraagd naar de dreigementen van McGregor, reageerde hij direct en onverschrokken.

Topuria: "Conor is niet op mijn niveau"

Tijdens een Instagram Live gaf Ilia Topuria zijn ongezouten mening over McGregor, zonder enige terughoudendheid. "F*ck jou, Conor," zei Topuria (via Full Send MMA). "Elke dag, de hele dag door. Hij zit gewoon niet op mijn niveau, absoluut niet. Anders had ik hem graag een paar knokkels in zijn hersens geplant om te kijken of ik ze kon rechtzetten, en zijn neus er ook bij."

Spanningen lopen op: UFC-ster McGregor bedreigd na uitdagen verkeerde
Ilia Topuria

Topuria maakte ook duidelijk dat hij niet bang is voor McGregor. "Hij zegt dat hij me wel zal zien. Wanneer we elkaar tegenkomen, zul je me niet eens recht in de ogen durven aankijken, omdat je in je broek schijt."

De felle woorden van Topuria komen niet zomaar uit de lucht vallen. Terwijl McGregor zich voornamelijk bezighoudt met promotionele activiteiten, staat Topuria aan de top van de UFC-wereld. De Spaanse vechter zal op 26 oktober zijn vedergewichttitel verdedigen tegen Max Holloway tijdens UFC 308, een evenement dat plaatsvindt op Yas Island in Abu Dhabi.

"Er zal een begrafenis zijn als ik McGregor tegenkom"

De Spaanse kampioen is niet van plan het conflict met McGregor snel te laten rusten. "McChicken. Op de 12e is hij op een evenement in Spanje, terwijl ik zelf headline op een andere show. Hij mist gewoon te veel. Dus deal ermee, McGregor. F*ck jou!"

En als hij McGregor toch tegenkomt voordat hij naar Abu Dhabi vliegt, heeft Topuria al een plan in gedachten. "Conor, ik zal op je hoofd dansen," vervolgde hij. "Conor's probleem is dat ik mijn ballen op zijn voorhoofd zal leggen, en ik zal hem ermee opwarmen. Daarna gooi ik hem neer en trap ik op zijn hoofd. Tot ziens, McGregor. Laten we hopen dat we elkaar hier niet tegenkomen, anders komt er een begrafenis."

101 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws