'Stop met het gebruik van mijn foto!' Ex-UFC-ster boos om transgender leugen Nieuws
Nieuws

'Stop met het gebruik van mijn foto!' Ex-UFC-ster boos om transgender leugen

'Stop met het gebruik van mijn foto!' Ex-UFC-ster boos om transgender leugen

Kay Hansen Ex-UFC-atlete ontkracht beweringen dat Trans MMA-veteraan Fallon Fox haar schedel heeft gebroken. Ze wil dan ook dat haar foto niet meer wordt gebruikt.

Veel MMA-fans en anderen waren tegen Fox haar gevechten tegen vrouwen. Ondanks het ondergaan van een geslacht veranderende operatie, behield Fox voordelen zoals botdichtheid en spierontwikkeling die haar sterker maken.

Een van de mensen die het er niet mee eens was, is dr. Anastasia Maria Loupis. Ze ging naar haar Twitter-account om nepnieuws te posten over Fallon Fox die de schedels van twee vrouwelijke atleten brak in MMA, waaronder voormalig UFC-vlieggewicht voor vrouwen Kay Hansen.

Kay Hansen bewees dat Fallon Fox haar schedel nooit heeft gebroken.

“Fallon Fox, een transgender MMA-vechter, heeft nu de schedels van 2 vrouwelijke tegenstanders gebroken. Een man die vrouwen verslaat en in 2020 'Bravest Athlete' wordt genoemd. De haat voor vrouwen is echt", schreef Loupis.

Maar het is niet allemaal waar. Kay Hansen ontkrachtte zelf de bewering en verdedigde Fox door te zeggen dat ze Fox in haar 6-jarige MMA-carrière nooit heeft ontmoet. Ze wees er ook op dat haar bebloede gezichtsfoto van een ander gevecht was.

Maar Fox brak echt iemands schedel in een kooi. Tijdens haar laatste gevecht tegen Tamikka Brents in september 2014 versloeg ze deze via TKO in de eerste ronde. Ze sloeg Brents heel hard en brak haar schedel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws