Topbokser Ryan Garcia doet 'Overeempje' in gender identiteit discussie Nieuws
Nieuws

Topbokser Ryan Garcia doet 'Overeempje' in gender identiteit discussie

Topbokser Ryan Garcia doet 'Overeempje' in gender identiteit discussie

Ryan Garcia, een veelbesproken bokser, heeft opnieuw voor opschudding gezorgd met een hatelijke tirade op sociale media. De jonge vechter richtte zijn pijlen deze keer op de LGBTQ+ gemeenschap.

Garcia, die eerder dit jaar al in opspraak kwam door racistische uitspraken en een huisinbraak bij zijn ex-partner lijkt zijn evenwicht te verliezen. De bokser die een schorsing uitzit vanwege dopinggebruik lijkt zijn frustraties op sociale media te uiten.

In een reeks tweets viel Garcia de LGBTQ+ gemeenschap aan met haatdragende taal. Hoewel hij later een poging deed om zijn woorden te nuanceren blijft zijn aanval op de gemeenschap staan.

Bokser Zaait Haat: Aanval Op LGBTQ+ Gemeenschap

In zijn standpunt staat Garcia niet alleen in de vechtsportwereld. Zo schokte de Nederlandse kickboks en MMA legende recentelijk door te zeggen dat zijn dochter die met 'hij' aangesproken wil worden gehersenspoeld is door de Woke LGBTQ+ gemeenschap die hij als een cultus ziet.

De opening van de Olympische Spelen in Parijs gisteren kreeg ook veel kritiek door de invulling. "Dit is niet normaal. Opening van de Olympische Spelen door Jezus en de discipelen bij het Laatste Avondmaal te vervangen door mannen in drag kleding", las een commentaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws