Topvechter Mike Perry’s arrestatie zorgt voor opschudding Nieuws
Nieuws

Topvechter Mike Perry’s arrestatie zorgt voor opschudding

Topvechter Mike Perry’s arrestatie zorgt voor opschudding

Het lijkt maar niet mee te zitten voor Mike Perry. De voormalige UFC- en BKFC-vechter werd op 12 oktober opgepakt door de politie in Lake County. Waarom? Hij was betrapt op rijden onder invloed van alcohol.

En alsof dat nog niet genoeg was, weigerde hij ook nog eens een boete te ondertekenen die hem verplichtte om voor de rechter te verschijnen. De vechter, die eerder al zijn carrière zag wankelen na zijn verlies tegen Jake Paul, kwam er deze keer niet zo makkelijk vanaf.

Met een borgsom van $1.500 kon hij vrijkomen, maar de schade is misschien al aangericht

Als het nog niet duidelijk was dat Perry de laatste tijd in zwaar weer zit, dan is het dat nu wel. Na zijn verlies tegen Jake Paul en het gedwongen verlaten van BKFC, lijkt zijn leven steeds verder uit de hand te lopen.

Dit incident, waarbij hij niet alleen de wet overtrad maar ook zijn eigen reputatie verder beschadigde, laat zien dat hij zijn zaakjes niet op orde heeft. Toch lijkt er een sprankje hoop te zijn, want Perry krijgt steun van onverwachte hoek.

Topvechter Mike Perry’s arrestatie zorgt voor opschudding

Perry's terugkeer naar BKFC mogelijk in januari

David Feldman, de oprichter van BKFC, laat Perry niet vallen. In een interview geeft hij aan dat Perry een nieuwe kans verdient. Volgens Feldman moet Perry snel weer de ring in om zijn status als een van de grootste sterren van BKFC te herstellen.

Januari 2024 wordt genoemd als de maand van zijn comeback. Feldman ziet het zelfs rooskleurig in: als Perry in staat is om een knallende overwinning te behalen, kan hij zijn plek in de vechtsportwereld terugwinnen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws