🎥 'Trainen om te doden!' UFC-ster Jon Jones zwaarbewapend klaar voor oorlog Nieuws
Nieuws

🎥 'Trainen om te doden!' UFC-ster Jon Jones zwaarbewapend klaar voor oorlog

🎥 'Trainen om te doden!' UFC-ster Jon Jones zwaarbewapend klaar voor oorlog

Jon Jones, de UFC-zwaargewicht kampioen, staat op 12 november voor een belangrijke uitdaging wanneer hij zijn titel verdedigt tegen Stipe Miocic tijdens UFC 295.

Om zich voor te bereiden op dit veelbelovende gevecht, heeft Jones onlangs een wel heel opvallende trainingsvideo gedeeld, waarin zijn vastberadenheid en toewijding duidelijk naar voren komen.

UFC-kampioen Jon Jones toont vastberadenheid in ongebruikelijke trainingsvideo

Na een langdurige afwezigheid keerde Jon Jones terug naar de UFC en slaagde erin om direct de UFC-zwaargewicht titel te veroveren. In zijn streven naar succes tegen Miocic, liet Jones zien dat hij serieus is over zijn training. In de video gaat hij de sportschool binnen met zware wapenuitrusting, die doet denken aan speciale eenheden.

De reacties op de video zijn uiteenlopend. Sommige fans vinden het hilarisch en prijzen Jones voor zijn onconventionele aanpak, terwijl anderen juist geschokt zijn door de intensiteit van zijn training. Hoe dan ook, de video benadrukt de vastberadenheid van Jon Jones om zijn titel te behouden en belooft een boeiend gevecht tijdens UFC 295.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws