Trainer Nieky Holzken, Sjef Weber doorbreekt taboes in onthullend boek Nieuws
Nieuws

Trainer Nieky Holzken, Sjef Weber doorbreekt taboes in onthullend boek

Trainer Nieky Holzken, Sjef Weber doorbreekt taboes in onthullend boek

Sjef Weber, de 60-jarige schoonvader en trainer van kickbokskampioen Nieky Holzken bereidt zich voor om zijn levensverhaal te delen in een diepgaand boek. Zaterdag zal het boek worden gepresenteerd aan de vader van Sjef, Tommie Weber in Helmond.

Samen met zijn schoonzoon Nieky Holzken verwierf de bokstrainer en autohandelaar, bekendheid door realitysoaps op RTL5 en Spike. Het boek, geïnitieerd door Cor van Gils en geschreven door Arnold Otten, zal verder gaan dan oppervlakkigheid en de kleurrijke persoonlijkheid en buitengewone bokstrainer die Sjef is, belichten.

Sjef Weber, de kleurrijke bokstrainer en autohandelaar, onthult zijn levensverhaal in een diepgaand boek

Het zal onderwerpen bevatten zoals zijn ervaringen opgroeien op een kamp, discriminatie, zijn gevecht tegen prostaatkanker en persoonlijke belevenissen. Trots op zijn eigen bokscarrière en de successen van zijn pupillen, benadrukt Weber zijn toewijding aan zijn boksers en zijn rol als een vaderfiguur.

Trainer Nieky Holzken, Sjef Weber doorbreekt taboes in onthullend boek

Het boek zal ook Webers humor en zijn strikte afkeuring van roken, drugs en liegen laten zien. Ondanks dat Weber niet uit is op rijkdom, wil hij laten zien wie hij werkelijk is en zijn verhaal delen dat meer geschikt is voor een boek dan voor tv.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws