UFC baas reageert op Jake Paul's absurde stunt: 'Totale onzin' Nieuws
Nieuws

UFC baas reageert op Jake Paul's absurde stunt: 'Totale onzin'

UFC baas reageert op Jake Paul's absurde stunt: 'Totale onzin'

Jake Paul beweerde afgelopen weekend dat hij vermomd naar UFC 306 in Las Vegas moest komen omdat hij zogenaamd verbannen is van de UFC. Volgens hem moest hij een pruik, nepbaard en bril dragen om stiekem binnen te komen. Klinkt als een leuke stunt voor zijn social media, maar UFC-baas Dana White ziet het meer als onzin en een leugen.

Na afloop van een Contender Series-evenement in Las Vegas reageerde White luchtig op de geruchten. "Oscar De La Hoya was er ook bij UFC 306," zei White lachend, en hij verwees naar zijn eigen lastige relatie met de voormalige bokser. "Onzin niemand is verbannen van de UFC."

Jake Paul steunt Sean O'Malley bij UFC 306

White maakte duidelijk dat er geen enkel verbod geldt voor Jake Paul, ondanks hun geplaagde geschiedenis. "Die jongen weet hoe hij zichzelf moet verkopen, en dat doet hij goed," zei White met een glimlach. "Jake Paul is gewoon welkom bij de UFC."

Jake Paul was bij UFC 306 om zijn vriend en zakenpartner Sean O’Malley aan te moedigen. Samen hebben ze onlangs een mannenverzorgingslijn gelanceerd met de naam 'W'. Helaas voor Paul verliep de avond niet zoals gepland. O’Malley verloor in de hoofdpartij van de avond van Merab Dvalishvili via een unanieme beslissing van de jury.

Dana White haalt zijn schouders op over Jake Paul

Hoewel Paul en White in het verleden regelmatig met elkaar in de clinch lagen, lijkt White tegenwoordig veel relaxter om te gaan met de capriolen van de bokser uit Cleveland. Waar hij eerder nog fel reageerde op alles wat Paul zei, kiest White er nu voor om het vooral luchtig te houden. Hij lijkt niet meer geïnteresseerd in een publieke ruzie met de 27-jarige bokser.

Zelfs toen Jake Paul beweerde dat hij niet meer welkom was bij de UFC, haalde White alleen maar zijn schouders op. Met andere woorden: als Jake Paul weer eens naar een UFC-evenement wil komen, hoeft hij zich niet te verkleden. White heeft geen problemen met Paul, en hij is altijd welkom, hoe groot de ruzie in het verleden ook leek.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws