UFC Badboy Nate Diaz akkoord met MMA-gevecht tegen bokslegende: 'dit is anders' Nieuws
Nieuws

UFC Badboy Nate Diaz akkoord met MMA-gevecht tegen bokslegende: 'dit is anders'

UFC Badboy Nate Diaz akkoord met MMA-gevecht tegen bokslegende: 'dit is anders'

Nate Diaz lijkt geneigd te zijn om deel te nemen aan een MMA-gevecht met een prominente bokser in de vorm Deontay Wilder. De twee lijken elkaar te gaan ontmoeten in de vechtkooi.

De ex UFC vechter Nate Diaz heeft wereldwijd een enorme schare fans in de vechtsportwereld en maakt momenteel stappen in het boksen, allemaal dankzij zijn laatste gevecht met Jake Paul.

De voormalige UFC-ster ontving later een aanbieding van de PFL om het op te nemen tegen Paul in een MMA-gevecht. Diaz wees echter ondubbelzinnig het aanbod af en stelde dat hij de voorkeur zou geven aan een confrontatie met een "echte vechter".

Nate Diaz en Deontay Wilder willen tegen elkaar vechten

Het lijkt erop dat Nate Diaz zijn volgende tegenstander heeft gekozen, namelijk de voormalige zwaargewicht bokskampioen, Deontay Wilder. Diaz ging eerder vandaag naar Twitter (X) en stemde in met een gevecht tegen 'The Bronze Bomber' in een MMA-kooi. Hij reageerde op een video van Wilder en schreef:

"Laten we deze contracten zo snel mogelijk opstellen... Echt gevecht, respect voor een echte vechter die bereid is om echt te vechten. Alle liefde voor het boksen, maar dit is anders", schreef Diaz.

Tijdens een interview met InsideFighting werd Wilder gevraagd of hij bereid was om een gevecht aan te gaan met Nate Diaz, waarop hij meteen instemde. Hij toonde zich ook open als bokser voor het idee van een crossover gevecht met een voormalige MMA-vechter als Diaz: "Nate, ik zal zeker met Nate de strijd aangaan. We zullen wel zien, er is maar één manier om erachter te komen."

Vecht statistieken vergelijk Nate Diaz en Deontay Wilder

Statistiek Nate Diaz Deontay Wilder
Totaal aantal gevechten 34 46
Overwinningen 21 43
Overwinningen door knock-out 5 42
Overwinningen door opgave 12 N/A
Overwinningen door beslissing 4 N/A
Nederlagen 13 2
Nederlagen door knock-out 2 0
Nederlagen door opgave 1 N/A
Nederlagen door beslissing 10 2

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws