'Zo zie je Rico Verhoeven nooit!' Unieke videobeelden van de kampioen Nieuws
Nieuws

'Zo zie je Rico Verhoeven nooit!' Unieke videobeelden van de kampioen

'Zo zie je Rico Verhoeven nooit!' Unieke videobeelden van de kampioen

Rico Verhoeven is de afgelopen dagen wereldnieuws na het succesvol verdedigen van zijn Glory wereldtitel. Een video van vlak na de wedstrijd laat een kampioen zien vol emotie en vreugde die belt met zijn kids.

Ook a verdiend de wedstrijd tussen Rico Verhoeven en Tariq Osaro niet de schoonheidsprijs, toch was het ook geen partij zonder risico voor de kampioen. Hersteld van een zware blessure en operatie was er geen enkel teken van ringroest. Actief als altijd in de ring overblufte de topatleet zijn tegenstander Osaro.

Rico Verhoeven deelt winst moment met zijn kinderen

Na vijf ronden was het duidelijk Rico bleef kampioen. Wat fans zelden zie is wat er daarna gebeurt, zoals in de kleedkamer. Naast kickbokser is Rico ook vader en deelde hij hij zijn overwinning met zijn niet aanwezige kids. Dit leverde unieke beelden op laat ook zien waar de kampioen zich zorgen over maakte.

Dochter Mikayla was wel live aanwezig maar, Jazlynn en zoon Vince keken mee op afstand. "Ik ga nu Jazlynn bellen. Heb je het gezien? Ik kon nog wel iets beter maar we hebben gewonnen", zegt Rico die volgens goede vriend Timor Steffens net zo goed kan multitasken als een vrouw.

"We hebben ons best gedaan en gewonnen, dat is het belangrijkste. Ik vindt het superleuk dat je gekeken hebt, was je niet bang. " In navolging van Rico trainen zijn kinderen ook kickboksen. "Je bent nu zelf ook een vechter je weet hoe het is", aldus Rico die zegt trots te zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws