UFC breidt uit met nieuwe vechtsport: 'We zijn er klaar voor' Nieuws
Nieuws

UFC breidt uit met nieuwe vechtsport: 'We zijn er klaar voor'

UFC breidt uit met nieuwe vechtsport: 'We zijn er klaar voor'

UFC-CEO Dana White heeft zich vaker uitgesproken over zijn interesse in boksen, maar het bleef tot nu toe bij woorden. Hoewel er met initiatieven zoals Zuffa Boxing en de steun voor boksers als Callum Walsh via UFC Fight Pass kleine stappen zijn gezet, bleef een grote doorbraak uit.

Dat lijkt nu echter te gaan veranderen.

Dana White heeft grote plannen voor boksen binnen UFC

Tijdens een Q&A voorafgaand aan het gevecht van Callum Walsh tegen Przemyslaw Runowski op UFC Fight Pass, liet White doorschemeren dat er binnenkort groot nieuws komt. Hij bevestigde dat de UFC en hijzelf op een officiële manier betrokken zullen zijn bij de bokswereld.

"Er komen binnenkort grote aankondigingen," vertelde White. "Als je mij een beetje kent en terugkijkt op alles wat ik ooit heb gezegd, dan weet je dat ik nooit iets zeg wat ik niet waarmaak – nooit. Ik heb dit hele boksverhaal al een tijdje rond laten gaan, maar je hebt me nog nooit echt horen zeggen: 'Ik ben erin'. Nu zeg ik het: ik ben erin."

Van Power Slap naar boksen: White breidt de UFC-portefeuille uit

Dana White heeft de afgelopen jaren niet stilgezeten. Naast de UFC heeft hij ook Power Slap naar voren geschoven als een officiële tak binnen de organisatie. Nu lijkt het erop dat een derde grote onderneming op komst is, waarbij boksen een belangrijk onderdeel wordt van het UFC-imperium. White geeft aan dat hij nooit toezeggingen doet zonder deze waar te maken, wat aangeeft dat zijn plannen met boksen serieus zijn.

Hoewel de details van de plannen nog niet zijn onthuld, laat White duidelijk weten dat de fans iets groots kunnen verwachten. Zijn betrokkenheid bij boksen is nu niet langer een losse belofte, maar een concrete stap in de richting van een nieuwe samenwerking tussen de UFC en de bokswereld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws